četvrtak, 26. rujna 2013.

New in # 2


Kako dolazi sve ružnije vrijeme i ja sam nešto postala tromija, a imam i više vremena jer mi se po kiši nigdje ne ide. Tako da sam se i ja aktivirala u internet naručivanje, koje mi baš nije omiljeno jer nisam primjer strpljive osobe. Ali lijep je osjećaj kada ti poštar pozvoni i znaš da ima nekakav paketić za tebe.

Kako često putujem na nekakva mini putovanja od dva, tri dana i previše je da nosim kompletnu potrebnu kozmetiku, idealna su mi putna pakiranja. Na stranici ://www.bathandunwind.com/ pronašla sam Nuxe set za put koji sam odmah morala naručiti. A onda, kako to već ide, sam vidjela i Caudalie putni set koji mi isto treba pa sam i njega naručila. To mi je stiglo za dvadesetak dana i dostava je bila besplatna. Pa idemo redom...



 Nuxe putni set nalazi se u lijepoj prozirnoj torbici i cijena mu je £ 11,43 ili 87,91 kn. Sastoji se od proizvoda:
• micelarna voda za čišćenje, 35 ml

• Nuxellence Jeunesse anti-age fluid, 15 ml

• suho ulje, 10 ml

• Reve de Miel krema za ruke i nokte, 15 ml

• gel za tuširanje, 30 ml


 Caudalie putni set također se nalazi u prozirnoj torbici. Ovo ni je prvi susret sa Caudalie proizvodima i jedva čekam da ih isprobam (nisam sigurna koliko će oni dočekati putovanje). Cijena je £ 13,26 ili 120,05 kn. U setu se nalazi:

• voda za čišćenje lica, 30 ml

• ulje, 15 ml

vinosource sorbet krema, 10 ml

• gel za tuširanje, 30 ml


 Željela sam probati Avene Ystheal+ okoloočnu kremu i nikako nisam mogla doći do uzoraka. Poslala sam mail u Avene zastupništo za Hrvatsku koji su bili jako ljubazni i u roku tjedan dana poslali mi tri uzorka okoloočne kreme i jedan uzorak Ystheal+ anti-age kreme za suhu kožu. Moja kože je masna, tako da ću je darovati kolegici.


 Volim isprobati sve Baleine LE proizvode, tako da sam kupila i ove mirišljave mazalice.

Balea krema za tijelo s mirisom borovnice, 200 ml, cijena 19,90 kn. Krema je ugodna za tijelo i zamiriši mi cijelu kupaonicu i miris dosta dugo traje, a kože mi je fino nahranjena.

Balea krema za ruke – Beautiful Berries, 100 ml, cijena 7,90 kn. Krema je ok, ali Balea ima puno boljih krema za ruke. Kada se namaže na ruke miriši prvih 30 sekundi, a onda se miris voća izgubi i ostane nekakav čudan užegli miris.

Pyrus – Aroma osvježavajući spa sapun, 100 g, cijena 34 kn. To  je novi Pyrusov sapun iz kolekcije Sense of Thailand i jedva čekam da ga isprobam. Sapun sadrži mješavinu eteričnih ulja paprene metvice, metvice hlade, lavande i eukaliptusa.


Moment lakovi, 10 ml, cijena 9,00 kn. Recenziju možete pročitati ovdje.

Kako vam se sviđa moj new in? Koji su vaši noviteti?

Broj komentara: 5:

  1. Uffffffffffffffffff, Mona Mona.. Nuxe i Caudalie!!! I meni je Caudalie visoko na popisu želja, baš me zanima kako će se tebi svidjeti. Nemoj čekati putovanje, recenzija NOW :D

    OdgovoriIzbriši
  2. želim sve,posebno Nuxe i Caudalie :)
    rainbow flower

    OdgovoriIzbriši
  3. Odlični noviteti, volim ova putna pakiranja jer su veća od testera i mogu bolje isprobati proizvode :) Imam taj Caudalie set, a Nuxe imam malo drugačiji, koji sam zapravo dobila na poklon uz kupnju Nuxe kreme, žao mi je što u njemu nema suho ulje i ovaj fluid, ali barem je imao micelarnu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da putna pakiranja su odlična. Preslatke su mi te male bočice i torbice u kojima su proizvodi.

      Izbriši