četvrtak, 12. rujna 2013.

Recenzija: Olay total effects day moisturiser


U traganju za odgovarajućom dnevnom kremom za lice, došla sam do uzorka Olay total effects dnevne krema. Krema mi se svidjela jer odgovara mojoj koži pa sam se odlučila na kupnju.

Krema je iz linije 7 in 1 anti – ageing sa zaštitnim faktorom 15. Pakirana je u plastičnu tubicu s pumpicom i sadrži 50 ml. Cijena je 99,90 kuna.


Na kutiji piše:

„uspješno suzbija svih 7 znakova starenja kože:

1.   Vidljivo smanjuje nastanak sitnih linija i bora.

2.   Hrani i hidratizira kožu i daje joj blistav izgled.

3.   Ujednačava ton kože i vidljivo smanjuje diskoloraciju kože.

4.   Ujednačava teksturu kože i nježno odstranjuje mrtve stanice.

5.   Smanjuje pore.

6.   Antioksidansima štiti površinski sloj kože.

7.   Učvršćuje kožu.“

Nakon tjedan dana korištenja ne mogu reći da sam primijetila neko čudo, ali koža mi se osjeća nahranjeno i mekano.

Krema je bijele boje koja mi vuče na vaniliju i kada se stavi na ruku izgleda gusto, no lijepo se razmazuje i ima prekrasan miris. Potrebna je mala količina da bi se namazalo cijelo lice. Krema se brzo upije u kožu, ne trusi se te se može koristiti kao podloga za make up. Krema je dobar izbor za normalnu, mješovitu i masnu kožu.




Sastav kreme nije savršen jer sadrži parabene i to je jedini razlog zbog kojeg ne znam hoću li kremu kupiti opet. Ali sve u svemu krema mi je odlična, jedino me malo brine sastav.

Jeste li probali neku Olay kremu? Zanimaju me vaša iskustva.

Broj komentara: 8:

  1. Ja već jedno dvije godine koristim samo Olay kremice (i dnevnu i noćnu) i super su mi. Baš sam se mislila da si kupim ovu da je isprobam, ali me malo cijena odbila pa sam uzela svoju standardnu znajući da mi je koža voli :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ovo prva Olay kremica i jako mi odgovara. Malo je skuplja, ali imala sam prvo uzorak koji me oduševio pa sam se odlučila na kupnju.

      Izbriši
  2. uzela sam je prije par dana....pa sam bas malo trazila recenzije....za sad mi je ok...a vidjet cemo kakva ce se pokazati....ne pece me na licu...sta je u startu super....ovo mi je prva krema za borice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će ti odgovarati :) Meni se sviđa što je krema za bore, ima i spf i dobra mi je podloga za make up :D

      Izbriši
  3. Može li mi netko reći za koju dobnu skupinu je ova krema? Iznad 30 ili 40? Hvala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na samoj kremi nije naznačeno za koju je dobnu skupinu. Prema sastavu nije riječ o agresivnoj kremi pa se prema tome može koristiti i za znakove prvih bora. Osobno mislim da bi se za 40+ trebalo koristiti nešto malo jače i na bazi retinola, no to je stvar osobnog izbora.

      Izbriši
  4. Poštovane trebam pomoć, dali bi uzeli ovu kremu da imate 30 godina t zonu koja je još uz to sklona miteserima, bora nemam. Vječno zahvalna ( već jako dugo tražim svoju idealna kremu od slinih probavanja sam već umorna a čula sam da su ove kreme jako dobre)....

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja sam 30+ i ova krema mi je odlična. Imam masnu kožu i problem s komedonima te mi nije uzrokovala nikakvo dodatno čepljenje pora. Po meni je to jedna od najboljih krema drogerijskog ranga. Ali kako je svaka koža drugačija, obavezno bih prije kupovine probala uzorak.

    OdgovoriIzbriši