subota, 26. listopada 2013.

Ammara prirodna kozmetika - balzam za usne



Svake godine kad malo zahladi imam problema s ispucalim usnicama i uvijek sam u potrazi za nekakvim dobrim balzamom za usne, koji će ih njegovati i hraniti.

Na facebooku sam pronašla stranicu Ammara prirodne kozmetike koja ima i balzame za usne, te sam naručila dva balzama za usne od mandarine i vanilije i maslac za tijelo od jasmina (o maslacu za tijelo ćemo u posebnoj recenziji).

Balzami za usne nalaze se u plastičnoj kutijici od 10 grama, mandarina u crvenoj, a vanilija u bijeloj i cijena jednog balzama je 20 kuna. Kada se otvori kutijica osjeti se prekrasan miris, ni previše intenzivan, ni previše slab. Balzam je guste teksture, ali se lijepo razmazuje po usnicama. Ja ga nosim u torbici i koristim svakodnevno te vidim da su mi se usnice lijepo oporavile, nisu isušene i ne peckaju me. Balzam je jako dobra pologa za nanošenje ruža, koji se preko balzama lijepo razmazuje i prijanja na usne.

Sastav ovog balzama je 100% prirodan: kokosovo ulje, palmino ulje, pčelinji vosak, med te visokokvalitetno eterično ulje za kožu (ovisno o mirisu).



Znam da dosta djevojaka ne voli balzame koji su pakovani u kutijicama jer moraju prstima nanositi balzam, ali ja nanosim balzam tako sa usnice prislonim na balzam (kako bi ja rekla poljubim balzam) i usnicama uzmem taman dovoljno balzama koliko mi treba. Koliko sam vidjela Ammara prirodna kozmetika ima i balzame u stiku pa ko što voli.


Balzam svakako preporučujem jer lijepo njeguje usne i mislim da svojom kvalitetom može konkurirati puno skupljim i popularnijim balzamima.


Broj komentara: 10:

  1. Zanimljivo! Nisam još čula za Ammara kozmetiku, svakako vrijedi pogledati :) Zanima me maslac od jasmina (jasmin obožavam :D).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uskoro slijedi recenzija, dok skupim malo dojmova :D

      Izbriši
  2. Čula sam dosta pohvala za njene balzame i svakako ću si kupiti jedan za probu :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam čula za ovu kozmetiku. Obožavam balzame za usne, zvuči primamljivo i voljela bih probati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam slučajno naletila na njihovu stranicu na facebooku i jako sam se ugodno iznenadila u njihovim balzamima za usne.

      Izbriši
  4. Pratim je na fejsu, ali nikako kupit nešto. Zapravo me još više od ovih balzama privlače njeni kruti maslaci za tijelo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupila sam i kruti maslac od jasmina, ali još nije došao na red :)

      Izbriši
  5. Imam balzam mandarina (nisam baš fan vanilije) u kutijici za doma i u stiku za torbicu i odlični su! Toplo preporučujem i ostale proizvode kao npr. dezodorans (meni je najdraži od lavande) i kruti parfem od jasmina za ljubitelje ovog predivnog mirisa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dezodoranse bi voljela probati i budem jednom prilikom, a za kruti parfem sam nekako skeptična, možda zato što nikada nisam probala kruti parfem :D Ali sam zato s krutim maslacem od jasmina također oduševljena :)

      Izbriši