subota, 30. svibnja 2015.

5 za 5: proljetni lakovi za nokte

Ovu rubriku sam totalno zanemarila, što zbog nedostatke vremena, što zbog važniji stvari o kojima sam željela pisati. Vidim da i druge djevojke pišu o omiljenim lakovima za nokte ovog proljeća pa sam vam i ja odlučila predstaviti svoju petorku. To su lakovi od kojih se ne odvajam ovog proljeća i uživam u nošenju istih.  Malo kasnim, ali službeno proljeće još traje J

Essence I ♥ Trends – The Nudes – 07 Hope for love* (recenzija)
Ovaj lak dio je Essence nude kolekcije koja je izazvala pravu erupciju među blogericama. Riječ je o Nježnoj, romantičnoj nijansa roza boje idealnoj za cvjetne odjevne  kombinacije. Uz ovaj lak nije vam potreban top coat jer ima lijep sjaj i odlično sušenje, a na noktima će vam potrajati oko tri dana.

Essie – Truth or flare* (recenzija)
Ovo je proljetni lak, ali je dio Essie prošlogodišnje kolekcije. Njegova boja je jako neobična, rekla bih da je kombinacija plave, sive i ljubičaste boje te kojoj od ovih boja više liči ovisi o vremenskim prilikama te mjestu gdje se nalazite. Također nije potreban top coat jer ima lijepi sjaj. Trajnost mu je odlična oko pet dana, a sušenje je također dobro, tipično za Essie lakove.

p2 – Joyful (recenzija)
Bez obzira na njegovu neobičnu koraljno, roza, narančastu boju, ovo je lak s kojim ćete razbiti monotoniju za vrijeme proljetnih kiša i tmurnog vremena. U skladu s imenom ovaj pjeskić daje jednu pozitivnu energiju. Brzo se suši, a trajnost mu je odlična, kao i kod većine teksturaca.

Essence love & sound 01 Glastonberry

Lak radi kojeg sam obišla pola grada, ali isplatilo se. Bila je to ljubav na prvi pogled jer čim sam ga vidjela znala sam da ga želim u svojoj kolekciji i sada kad ga imam volim ga još više. Pjeskić koji ima mat finish u nježnoj boji lavande, ma čista romantika i apsolutni hit ovog proljeća. A trajnost je oko tjedan dana. Ma ovo je lak koji zadovoljava sve moje kriterije i svakako će u skorijoj budućnosti dobiti i svoju recenziju.

Essie – Fashion Playground* (recenzija)
Kad bih morala od svih svojih lakova izabrati samo jedan, to bi bio ovaj. Obožavam ga i nosim ga bez obzira na godišnja doba te nakon godina dana što ga imam još uvijek ga se nisam zasitila. Nježan mint lak, točnije boja pistacije sa sitnim, skoro pa neprimjetnim shimmerom. Krasi ga divan sjaj Essie lakova, kao i odlična trajnost.


Dijelite li lakove za nokte prema godišnjim dobima? Koji je vaš najdraži proljetni lak?



*PR – proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.



Broj komentara: 28:

  1. Treba i meni taj tanjirić iz Ikee, idealan je za fotografisanje :D Ne dijelim baš lakove prema godišnjim dobima, ali ljeti sam raspoloženija za veselije nijanse :) Kako volim teksturce, iz te hrpice mi je najljepši p2, ali apsolutno svi mi se dopadaju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Cijela ta linija iz Ikee mi je odlična :D Kupila sam si čak i luster sa čipkom :D p2 je stvarno poseban :D

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Je :D Baš neobična nijansa i još je teksturac :)

      Izbriši
  3. Ja ne dijelim lakove prema godišnjim dobima i bez problema i ljeti nosim taaamne boje na noktima ;)
    Iz tvoje hrpe najviše mi se dopadaju Hope for love i Truth or flare i baš ću pogledati ima li još tog Essie lakića :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni ja beš ne patim od toga koje je godišnje doba, više to kod mene ide prema raspoloženju :D Truth or flare je još ljepši uživo jer je jako teško uhvatiti tu plavo, ljubičasto, sivu nijansu :D

      Izbriši
  4. Ovaj Essie – Fashion Playground je predivan! <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Imamo jako, jako sličan ukus što se izbora lakova tiče. Ovog proleća me uhvatila manija za plavim i mint lakovima, mada to ludilo traje od zimus. Sa dolaskom sunčanim dana ubacila sam u postavku i neki koralni. A ove nude ružičaste nijanse su mi uvek aktuelne :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao da smo račice u horoskopu :D Obožavam mint nijanse i kao što ti kažeš nosim ih skoro pa stalno, kao i nude roza :D

      Izbriši
  6. jako lijep odabir :D
    posebno su mi lijepi Truth or Flare i Hope for Love <3

    OdgovoriIzbriši
  7. i meni se svidja ovaj u boji koze!
    razumem zasto si zbog njega obisla pola grada!
    Poseti i moj blog
    zelim ti da lepo provedes vikend <3
    isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  8. Svii su prepredivni :) Imam hope for love, a glastonberry obožavam, baš mi je drago da si ga ipak uspjela naći :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pronašla i sad se samo lakiram s njim jer mi je predivan :D

      Izbriši
  9. Baš lepe letnje boje, prva mi je favorit :)

    OdgovoriIzbriši
  10. p2 mi baš djeluje živo, totalno proljetno :D

    OdgovoriIzbriši