ponedjeljak, 6. srpnja 2015.

Empties #7

Empties postove pišem svako tromjesečje (ko da sam prosvjetarka pa prema izvješćima :D ) i to je taman dovoljno da se moja kanta u koju odlažem praznu ambalažu napuni, zapravo više prepuni jer u ta tri mjeseca se stvarno skupi dosta prazne ambalaže što ćete uostalom i vidjeti.

Nedavno sam pročitala da djevojke ne vole gledati potrošene gelove za tuširanje u empties postovima, no je sam jedan od onih koje volim te tako često pročitam dobru preporuku za neki gel za tuširanje, s obzirom da su recenzije gelova za tuširanje dosta rijetke. Nivea Creme Care i Le Petit Marseillais su tuširalice koje su me potpuno osvojile. Nivea tuširalica je savršen izbor za sve ljubitelje klasične plave Nivea kreme jer ima taj klasičan miris, a još uz to je fina kremasta i ono što je najvažnije miris se dugo zadržava na koži nakon tuširanja. Što da vam kažem, već ih imam nekoliko u rezervi J Le Petit Marseillais je nova tuširalica s mirisom maline i božura te je pravi užitak tuširati se s njom, jedino bi voljela da miris malo duže traje. Biobaza piling iz linije Harmony me nije nešto oduševio jer je preblag, a ja ipak volim malo jače pilinge jer piling tijela radim jednom tjedno i volim kad ga pošteno napravim.

Rose Care probiotički šampon za snažnu kosu* je trenutno moj najdraži šampon, a o njemu možete pročitati više u recenziji. L'oreal Elsive šampon za slabu kosu sklonu mašćenju mi je najdraži šampon koji se može kupiti u drogerijama, a svoj HG šampon još nisam pronašla. Kerastase maska za kosu iz linije Densifique koja je namijenjena kosi kojoj nedostaje gustoća je nešto s čime sam bila jako zadovoljna ta ju planiram ponovno kupiti i maska će dobiti zasluženu recenziju.

Biobaza mix micelarnih vodica s infuzijom kamilice i krastavca (recenzija) divno zvuči, no nije tako divna jer sadrži morsku sol i jako iritira oči te osjetljivu kožu lica i bila mi je jedno od većih razočarenja u skorije vrijeme. Alverde Beauty & Fruty pjena za umivanje lica (recenzija) je odlična pjena za jutarnje umivanje koja vam neće isušivati lice, no ukoliko tražite pjenu za skidanje šminke, onda to nije pjena za vas. Mixa i L'oreal dvofazni skidači okoloočnog make upa su dobri skidači kod kojih prednost dajem Mixi jer je izrazito blaga prema očima, a više o tome sam pisala u recenziji gdje sam usporedila pet različitih skidača.

Freeman maska za lice na bazi gline s osam vrsta voća (recenzija) je ostala polu prazna, a istekao joj je rok trajanja pa prema tome vidite koliko sam ju koristila. Solidna maska za lice s kriminalnim sastavom, to bi rekla ukratko o njoj. Thayers tonik za lice s ružinim laticama je divan kao i svi koje sam probala, a recenziju Thayers tonika možete pročitati ovdje. Iako kod mene nema recenziju Apivita pjena za skidanje make upa s lica i očiju s lavandom i maslinom je svakako zaslužuje. Nježna je i učinkovito skida šminku i jedna mi je od dražih umivalica, no oprezno s njom jer su mojoj sestri od nje iskočile svakakve gadosti po licu pa mislimo da je možda alergična na lavandu ili neki od sastojaka.

Dva pilinga za lice koja su mi vrh i bez koja ne mogu su: Olival piling s uljem smilja i zrncima koštica maslina i marelice (recenzija) nježno i učinkovito radi svoj posao, a uz to ima predivan miris smilja i NovExpert eksfolirajuća maska piling (recenzija) koja prvo radi kemijski piling, a zatim mehanički i ostavlja vam lice mekano poput bebinog. AlpStories anti – age krema kolagenom* (recenzija) i Bocassy lagana dnevna krema* (recenzija) su dvije kreme s kojima nećete pogriješiti ni što se tiče sastava, ni učinka, obje su odlične.

O Balea kremi i maski za ruke s uljem makadamije i AlpStories gelu za ruke lavanda* sam pisala ovdje i riječ je o odličnim kremama za ruke, a Balea univerzalna krema s ružom i lavandom je također korištena kao krema za ruke, a kupljena je zbog predivne ambalaže.

Nakupilo mi se seruma kojima sam dotakla dno. Soraya* (recenzija) i NovExpert* serumi s hijaluronskom kiselinom su odlični serumi za hidrataciju, dok je Apivita Radiance (recenzija) serum s C vitaminom koji obožavam i potrošila sam nekoliko bočica. Nikel serum za okoloočno područje sa smiljem me se nije nešto dojmio jer nisam imala osjećaj da nešto radi, a i nije mi pružio dovoljno hidratacije, za razliku od Alverde anti – age seruma s koenzimom Q10 kojeg sam potrošila kao što vidite dvije tubice/bočice i koji iako spada u laganiju kremu za okoloočno područje mi je postao jedna od dražih kremica.

I za kraj malo dekorative zbog koje sam uvijek sretna kad vidim da se troši, a ja sam potrošila čak dva komada J Essence Lash Princess maskara (recenzija) oko koje su različita mišljenja, a ja spadam u onu grupu djevojaka koja ju obožava i mislim da mi je ovo treća koju sam potrošila. p2 Ultra Matte puder (recenzija) je nešto divno, lagan je na licu, ne čepi pore, odlično matira i nažalost ne može se kupiti kod nas. Ako budem imala priliku doći do p2 kozmetike, ovaj puder će se uz lakove za nokte sigurno naći u mojoj košarici. Kakav bi to empties bio da nisam potrošila ni jedan balzam za usne J Dexe balzam – menta simpatične ambalaže koja podsjeća na poznati EOS i  oko čijeg se sastava vodila prava rasprava. Meni je on kao balzam sasvim solidno štitio usnice, no mislim da mu je cijena malo too much. Olival grožđana mast s propolisom zaslužuje svoju recenziju koju će dobiti kad isprobam i ostale Olival grožđane masti. Jako lijepo njeguje usne i uz Nuxe mi je postala najdraža mazalica.

Empties post ponovo ćete moći čitati za tri mjeseca, a sad mi napišite što ste vi potrošili u zadnje vrijeme.



*PR – Proizvodi su ustupljeni na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

43 komentara:

  1. Koliko potrošenih proizvoda :)) najbrže potrošim gelove za tuširanje i šampone za kosu, a od dekorative se ne sjećam što sam zadnje potrošila hah :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekad imam osjećaj da jedem gelove za tuširanje s obzirom na to kojom ih brzinom trošim :D

      Izbriši
  2. Stvarno si bila vrijedna. ;)
    Ni ja nemam ništa protiv gelova za tuširanje u Empties postu, dapače, volim ih mjenjati pa uvijek dobijem ideju za neki novi. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što se slažemo oko gelova za tuširanje u empties postovima :D

      Izbriši
  3. Sada bar imaš razlog za shopping, stvarno si zaslužila ;D
    Puno proizvoda sa tvoje "gomilice" nisam probala a ovo što jesam poklapaju nam se utisci. L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najdraže mi je kad popunjavam praznine u ormariću s kozmetikom :D

      Izbriši
  4. Ko boga te molim, nemoj prestati pisati o potrošenim tuširalicama jer mi je to uz potrošene serume i kreme za ruke najdraži dio empties postova :D Uživala sam i u ovim tvojim emptiesima, kao i uvijek. Trošiš puno toga što bih i sama koristila i što me zanima pa uvijek saznam nešto novo.
    Ja sam pak zadnje potrošila mini bočicu Batiste XXL suhog šampona, Alverde ultra sensitive šampon i Balein jabučno-cimetast piling. Sve mi je super :)))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O draga Azzie, znam da ti obožavaš gelove za tuširanje, a volim ih i ja te mi je fora spomenuti ih u empties postovima jer rijetko pišem recenzije o njima, ali planiram jednu veliku usporednu recenziju posvetiti baš gelovima za tuširanje :D

      Izbriši
  5. oke, mislila sam da sam ja puno potrošila u svom emptiesu :D i onda vidim ovo :D svaka čast :D
    I sama volim dobre preporuke za gelove za tuširanje,, to je nešto što se troši svaki dan i vrijedno je znati koji je novi :D
    Obadvije volimo Lash Princess <3
    Zainteresirala si me za Alverde okoloočnu i za Alverde pjenu za umivanje :D
    Kao i ti volim Mixin odstranjivač šminke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. *ne novi, nego dobar hahahah (za gelove za tuširanje)

      Izbriši
    2. Obožavam fora tipfelere kao ovaj tvoj koji se lijepo uklopio :D Počinjem otkrivati Alverde preperativu i jako sam zadovoljna s njom :D

      Izbriši
  6. Puno potrošenih proizvoda i puno onih koje bih voljela isprobati! Prvi na wish listi mi je Thayers tonik

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš isprobati Thayers tonik i još više da ćeš biti zadovoljna s njim :D

      Izbriši
  7. bome si ti toga potrosila cudo jedno :D
    meni je ovaj loreal sampon najbolji i vjerna sam mu vec 2 godine, samo sam u zadnje vrijeme presla na ovu light verziju koja mi je ipak malo bolja od one verzije sa neprozirnom ambalazom

    OdgovoriIzbriši
  8. Ni mene Nikel okoloočni serum nije posebno dojmio, no sad si me baš zaintrigirala s tim Alverde. Jesi pisala recenziju? ako nisi, molit ću lijepo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još pisala o Alverde okoloočnoj kremici, ali bit će uskoro :D

      Izbriši
  9. Jaoj što si ti bila vredna :). Sve mi se dopada kao i uvek, imamo baš sličan ukus :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Nekad sam zaobilazila Alverde proizvode, a sad imam nekoliko koje baš volim i koji odlično djeluju. Ovaj serum sam primijetila, ali kako više volim ulja za područje oko očiju, odustala sam. Ipak, možda nekad probam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kroz tvoje sam recenzije i postove odlučila pružiti šansu Alverde preperativi i drago mi je što jesam jer imaju stvarno jako dobre proizvode :D

      Izbriši
  11. Baš si dosta finih proizvoda potrošila. I ja volim kada se u ovakve postove ubace gelovi za tuširanje, jer su zaista retke recenzije njih, a stalno ih menjam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja stalno mijenjam gelove za tuširanje jer ne volim stalno koristiti isti miris :D

      Izbriši
  12. Nisam imala pojma da ljudi ne vole tuširalice u Empties postovima?! Ja ih uvijek stavim. Ipak sam ih potrošila!!!! ;)
    Tvoji Potrošenci su impresivni. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O tome sam baš nedavno čitala nekakvu raspravu na fejsu, a kod koga točno ne znam i bili su komentari kao da djevojke ne znaju o čemu će pisti pa potrošenim tuširalicama popunjavaju empties postove te sam se i ja na te komentare dosta iznenadila :/ Kako sama volim čitati o tuširalicama, kod mene u empties postovima će biti mjesta i za njih :D

      Izbriši
  13. Meni je Apivitina umivalica sa propolicom i citrusima najdraža ikad! Stvarno je odlična! :) Sad me i taj serum mami. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad baš trošim Apivita s propolisom i citrusima :D Meni su obje drage i stalno ih kombiniram :D

      Izbriši
  14. Bas me zanimaju ove Le Petit Marseillais tusiralice, vidjala sam ih u dm-u i na drugim mestima i kombinacija mirisa deluje odlicno, koliko se zadrzava miris? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Miris je divan, no nažalost ne zadržava se dugo na koži :/

      Izbriši
  15. I ja volim LPM gelove i ovu Essence maskaru (napravi cudo od mojih slabasnih trepavica:)). Nije mi jasno zasto bi neko nerado citao o potrosenim gelovima O.o. Svasta :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A znaš kako je, sto ljudi, sto čudi :D I moje trepke nisu baš za pohvalu, ali zato je tu Essence princeza :D

      Izbriši
  16. Ženo, ti fkt dobro trošiš proizvode, ja se ne sjećam kaj sam zadnje potrošila osim gela za tuširanje i kreme za ruke. :)

    OdgovoriIzbriši
  17. omg, respect..ti zbilja trošiš puno toga :D meni se uvijek najviše nakupi potrošenih gelova, ali ne da mi se skupljati za post, a obično zaboravim fotkati prije neg bacim ambalažu :/ nezz morat ću se nekako organizirati jer se ne sjećam kad sam zadnji put tipkala empties..sve u svemu, good job :) i piše o olival masti, please :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebaš nabaviti veliku kantu, kao ja i onda samo bacaš u nju :D A nakon što napunim kantu i poslikam sve za empties post, susjedi me čudno gledaju kada praznim svoju kantu u veliku žutu za plastiku :D Pisat ću o Olival masti negdje krajem osmog mjeseca jer neću stići prije zbog godišnjeg :D

      Izbriši
  18. Mnogo toga je završilo na WL. Odličan post. :)

    OdgovoriIzbriši
  19. Tebe stvarno ide ovo trošenje :O Bacila si me sad u depresiju!
    Od ovih stvari probala sam samo Apivitinu umivalicu i meni je odlična ;) Na wishlistu stavljam Novexpert piling i Apivita serum. Moj novčanik i ukućani se zahvaljuju :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš si me nasmijala :D Novexpert piling i Apivita serum su predivni proizvodi i izazivaju ovisnost (bar kod mene ) :D

      Izbriši
  20. Ooo bila si jako vrijedna, svaka čast. Koliko god trošila proizvode nema šanse neke stvari potrošiti tako brzo :D

    OdgovoriIzbriši
  21. Woooow stvarno si potrošila masu toga :) Ja isto volim gledati potrošene gelove, a i općenito recenzije za gelove za tuširanje :D Thayers tonik i Apivitinu pjenu obožavam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Planiram pripremiti jedan post posvećen samo gelovima za tuširanje :D

      Izbriši