ponedjeljak, 12. rujna 2016.

Dexe balzam za usne – jagoda

Kada su se ovi malci pojavili na našem tržištu, izazvali su puno prašine. Prvo je to što neodoljivo podsjećaju na daleko poznatije Eos balzame, a drugo jer je došlo do zbrke sa sastavom nalijepljenim na zaštitnoj foliji. U ovome postu ja vam neću pisati usporednu recenziju s Eos balzamima, nego želim post posvetiti Dexe mališanu od jagode.


Dexe balzami imaju specifičan izgled loptice te dolaze u šest različitih boja, a svaka boja ima svoj miris: limun, jagoda, borovnica, menta, ananas i med /breskva. 100% su prirodni te 95 organski balzami s dodatkom jojobinog i maslinovog ulja te shea maslaca. Dolaze u zaštitnoj foliji, što je odlično jer znate da ga nitko prije vas nije dirao.
Zbog svog neobičnog oblika u početku će vam biti čudno rukovati s njima, no vrlo brzo ćete se naviknuti jer upravo zbog tog oblika balzam jako lijepo stoji u ruci. Ambalaža je od čvrste plastike te se balzamu neće niša dogoditi ukoliko vam ispadne na pod.

Moj balzam dolazi u crvenoj ambalaži te ima miris jagode koji će vas odmah na prvu osvojiti. Miris jagode traje, no na usnicama nije napadan, nego vas samo povremeno zapuhne fini miris. Balzam na usnama ostavlja lagani sloj koji ima određeni sjaj, rekla bih poput slabijeg melema te neće samo sjediti na usnama nego će se kroz nekih petnaestak minuta i upiti ostavljajući usnice mekane. Moje usnice su izrazito suhe te mi odgovara njegova masnjikava, a ne voskasta tekstura koja je odlična priprema za nanošenje ruža za usne (posebno onih mat finiša). Nosim ga u torbici i odlično mi štiti usne preko dana, dok mi za noć treba nešto jača njega.
Osim ovog od jagode, probala sam još i Dexe balzam od mente koji mi je također bio odličan, posebno ljeti, jer osim mirisa mente na usnama osjećate i lagani osjećaj hlađenja koji je meni odličan.

Dexe balzami se mogu pronaći u Bipa drogerijama po cijeni od 29,90 kn za 7 grama proizvoda.

Jeste li probali Dexe balzame? Kako vam se sviđaju?



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


Broj komentara: 8:

  1. Ja ih baš trenutno testiram :) Počela sam sa Nanom (Mentom) koji mi se baš i nije svideo, ali sada koristim Borovnicu koja mi je super. Lično bih više volela da nisu toliko masni, ali s vremenom se nekako i navikneš, tako da su za te pare super :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Obožavam Dexe balzame za usne, imam ih sve i sve sam ih probala, jako mi odgovaraju :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sad sam ih probala sam dva, ali ne planiram ostati na tom broju :D

      Izbriši
  3. Moram probati borovnicu i jagodu definitivno :)

    OdgovoriIzbriši