četvrtak, 27. travnja 2017.

Empties #13

Kod mene se opet nakupilo prazne ambalaže, ali nikako da ulovim vremena kako bi natipkala post o potrošenim proizvodima. Kako će ovo opet biti jedan poduži post, bez dugog uvoda krećemo na proizvode.


L'Angelica gelovi za tuširanje su trenutno moja nova opsesija, obožavam ih, posebno pamuk i bijeli mošus koji se našao i u favoritima godine. Ulje makadamije je također divna tuširalica, no pamuk i bijeli mošus je moj favorit. Afrodita Mystic Argan je uljna tuširalica savršena za zimsko opuštanje (recenzija), a Giardino Dei Sensi je mirišljava osvježavajuća tuširalica gdje poslije tuširanja cijela kupaonica miriši po orhideji.

Balea regenerator za tijelo vanilija (recenzija) je jedan od mojih dražih proizvoda za njegu tijela, a odličan je kada ste u nedostatku vremena, a potrebna vam je dodatna hidratacija te je svakako proizvod koji je dobro imati pri ruci. Balea losion za tijelo bio je dio neke LE kolekcije te me se nije nešto dojmio, preslatkog mirisa te nimalo njegujuć.

Olival Natural šampon ružmarin i limun* namijenjen je masnoj i normalnoj kosi je dobar šampon, bolji od većine koje sam probala, no kod mene nije bilo wow učinka da mi je produžio razmak između dva pranja kose kao što sam čitala u puno recenzija. Planiram ga kupiti ponovno zato što mi je kosa nakon njegovog korištenja lijepo izgledala i bila mekana na dodir. Olival Čičak šampon protiv opadanja kose i peruti* (recenzija) je još jedan dobar šampon iz Olival radionice. Schwarzkopf Essence Ultime šampon je protiv lomljenja vlati kose te miriši predivno i dobila sam ga u jednom Tester boxu, a kako je namijenjen suhoj kosi ne vjerujem da ću ga kupiti ponovno.

Batiste Cherry (recenzija) je moj omiljeni šampon za suho pranje, a o detaljima čitajte u recenziji. Nivea Hairmilk regenerator* (recenzija) je nešto predivno, a uz šampon čini jedan savršen dovjac za izrazito mekanu i sjajnu kosu. Yves Rocher maska za obnovu kose mi je bila dobra, no ništa posebno i vrijedno spomena.

Olival Active šampon za intimnu njegu* (recenzija) je nešto što uvijek imam kod kuće i jako volim i u ovoj i u Sensitive verziji. Garnier Action Control Thermic je moj najdraži dezić, što se vidi i iz priloženog.

Kreme za ruke trošim jako brzo jer imam izrazito suhu kožu na rukama, a uz često pranje ruku to dovodi do pucanja i neugode. TonyMoly pandicu sam naručila s korejskog sajta RoseRoseShop te osim lijepe ambalaže riječ je o dobroj kremi ugodnog mirisa te bi voljela da postoji veće pakiranja od 30 ml koje sam potrošila za čas. Elemis kremica mi je bila ok, ništa posebno. Olival koncentrat s nevenom mi je dobar, no lavanda mi je puno draža, a Olea smilje je najugodnije iznenađenje te je to jedan od onih budget friendly proizvoda kada za malo novca dobijete proizvod odličnog sastava koji dobro njeguje.

Uriage termalana voda mi je trenutno omiljena i koristim je po potrebi. Stoji mi na komodi te kad osjetim da mi licu nedostaje vlage malo je špricnem. Posebno mi je pomogla kod ove hladne i duge zime te isušenog zraka zbog centralnog grijanja. Bi Good tonik za lice sam uzela jer mi je serum bio odličan bez da sam proučila sastav te mi je isušio lice i to dobrano, što ni ne čudi jer sadrži alkohol u samom vrrhu sastava pa s njim treba biti oprezan. Mixa micelarna za osjetljivu kožu je ponovljena kupovina te mi je postala jedna od dražih drogerijskih micelarni, a njihov dovfazni obožavam te ni sama ne znam koja mi je ovo potrošena bočica. Preporuke za oba Mixa proizvoda.

Nuxe maska za hidrataciju (recenzija) i Apivita maska sa zelenom glinom (recenzija) su odlične maske svaka radi ono što bi i trebala. Balea Aqua serum mi je proizvod za hidrataciju kojem se uvijek vratim kad sam u nedostatku boljeg proizvoda jer je u najmanju ruku riječ o jednom korektnom proizvod povoljnog cijenovnog ranga. Paula's Choice eksfoliant sa salicilnom kiselinom je proizvod koji koristim drugu godinu za redom u zimskom periodu i jako sam zadovoljna kako odrađuje svoj posao. Iako je ovo putno pakiranje od 30 ml potrajat će vam nekoliko mjeseci jer ga je potrebno jako malo, posebno ako ga kao ja koristite svaku drugu večer. Uriage i Carmex balazami su zaslužni što su moje usnice ove zime bile u izvrsnom stanju, bez obzira na niske temperature i dodatno maltretiranje tekućim mat ruževima.

Dio L'occitane proizvoda koji su se našli u L'occitane adventskom kalendaru te koje sam potrošila. Sve proizvode koji su se našli u adventskom kalendaru možete vidjeti ovdje. Kreme za ruke su im klasika te su sve redom odlične. Gelovi za tuširanje su mi se najmanje svidjeli, a tonik za lice iz Karite linije je nešto predivno te ga namjeravam nabaviti i u originalnom pakiranju.

I za kraj nešto dekorative J. p2 puder u kamenu (recenzija) svakako škicnite ukoliko se budete našli u Njemačkoj jer je odličan za matiranje. Maybelline The Falsies Push – up Drama* je maskara s kojom se nikako nisam našla. U početku mi je bila previše mokra, solidna kad se malo sasušila, ali mi je lijepila trepavice te mi nije pružila željeni volumen. Catrice Pret-a-Volume maskara* (recenzija) će vas na prvu uplašiti velikom četkicom, no riječ je o maskari koja će ukoliko nemate pretjerano zahtjevne trepavice pružiti sasvim solidan volumen.

Volite li čitati Empties postove? Koje ste proizvode nedavno potrošili?



*PR proizvodi

Broj komentara: 6:

  1. Slažem se za L'occitane tonik, ja sam isto imala putno pakiranje, pa sam naknadno kupila veliko.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znači, ne preostaje mi ništa drugo nego se počastiti :D

      Izbriši
  2. Oboažavam tvoje postove o novitetima i o potrošenim proizvodima, uživam zaista, imamo tu i tamo isti ukus <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Postena hrpica, nema sta!
    Puno smo istih stvari isprobale, a sad sam zadnje uzela isti Olival sampon i nakon jednog pranja mi je na prvu ok, samo sto trebam nekk jaci regenerator na jako suhe vrhove. Hairmilk ne mogu prezaliti, toliko mi je bila divna kosa nakon pranja, ali drugi dan vec u rezancima 😔 ali mislim da cu regenerator opet kupiti 👍

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hairmilk koliko sam primijetila po komentarima ili odgovara ili ne odgovara. Meni za čudo ne masti kosu više nego što se inače masti, tako da kod mene prolazi :D :D

      Izbriši