petak, 17. listopada 2014.

Empties # 4

Od zadnjeg posta ovakvog tipa prošla su tri mjeseca pa što drugo reći, nego nakupilo se J Nisam imala osjećaj da je toliko prošlo, ali moja kanta gdje skupljam prazne proizvode je bila toliko puna da je prazna ambalaža počela ispadati iz nje pa sam zaključila da je danas pravi dan za jedan empties post.


Le Petit Marseillais su mi omiljeni gelovi za tuširanje i dok ih se ne zasitim pojavljivat će se u mojim postovima. Potrošila sam LPM s ekstraktom bijele breskve i nektarine, s ekstraktom meda i lavande, s mlijekom slatkog badema i s ekstraktom bijele naranče.
• Uz omiljene LPM gelove za tuširanje probala sam i Balea Mango Mambo iz LE kolekcije i Pyrus Intensive Care s eteričnim uljima mandarine i ružmarina.

Aussie šamponi za volumen tanke i beživotne kose s ekstraktom australskog hmelja i za obojanu kosu s ekstraktom australske breskve. Zadovoljna sam s oba šampona, no šamponu za volumen dajem laganu prednost , ne zbog volumena koji daje, nego jer uz njegovo korištenje svoju masnu kosu ne trebam prati svaki drugi, nego svaki treći dan, a to je nešto s čim sam itekako zadovoljna.
Gliss Volume Repair regenerator u spreju s tekućim koagenom i tekućim keratinskim kompleksom za tanku i oštećenu kosu bez volumena mi je puno olakšao raščešljavanje kose. Neki posebni volumen nisam vidjela, no kupila sam ga samo zbog lakšeg raščešljavanja i taj posao radi odlično.
Batiste Blush šampon za suho pranje i Avon hranjivi serum za vrhove su dva odlična proizvoda o kojima se puno pisalo i koje mnoge djevojke obožavaju, a ja sam jedna od njih J

Avon gel za čišćenje lica s ekstraktom masline je blagi gel koji sam koristila za umivanje preko ljeta, a više o njemu možete pročitati ovdje.
Yves Rocher Sebo Specific pjenasta krema za čišćenje lica je također jedna umivalica o kojoj sam pisala ovdje.
Pyrus Alga Mare granulirani piling s ekstraktom morskih algi je solidan piling s lošim sastavom, a o njemu sam više pisala u mini recenzijama ovdje.
Afrodita Clean Phase tonik za normalnu do masnu kožu s ekstraktom hamamelisa i hijaluronskom kiselinom i Thayers tonik za lice s lavandom su odlični tonici za lice i zbog toga je svak izaslužio posebnu recenziju koju možete pročitati ovdje i ovdje.
Garnier micelarna voda za čišćenje lica mi je bila jedno od najugodnijih iznenađenja u skorije vrijeme, možda zato što nisam imala nikakvih očekivanja kada sam je kupila.

Yves Rocher noćna krema za lice o kojoj imam podijeljeno mišljenje, a više možete pročitati u mini recenziji ovdje.
Afrodita Hydra Thermal koncentrat za lice s hijaluronskom kiselinom koristila sam zbog potrebe za pojaćanom hidratacijom za vrijeme ljetnih mjeseci i pokazao mi se dobar.
Manomai serum s ekstraktom slada i zelenog čaja je najzanimljiviji proizvod koji sam probala zbog toga jer je napravljen prema krvnim grupama. O ovom zanimljivom serumu sam pisala u recenziji koju možete pročitati ovdje.

• Nemojte misliti da sam samo mackala ruke zbog puno potrošenih krema za ruke. Volim kreme za ruke i imam po jednu u svakoj prostoriji te ih sve podjednako trošim i nekako se pogodilo da su se skoro sve potrošile u isto vrijeme: Yves Rocher krema za ruke iz Cacao kolekcije, Mixa intenzivna i hranjiva krema za ruke, Babylove zaštitna krema s avocadinom i uljem suncokreta nije krema za ruke, ali ja sam ju koristila kao kremu za ruke, Balea krema za ruke s mirisom ljubičica, Caudalie Feuille de Cassis.

 Pyrus Piruška krema za intenzivno tamanjenje s mrkvom, maslinovim uljem i vitaminim A je prava stvar za sve nas koji jako teško tamne, a više o tome pisala sam u recenziji ovdje.
Balea losion za tijelo koji bi odgovarao osobama s normalnom kožom, dok bi suhokošcima bio nedovoljno hidratantan.
Le Petit Marseillais hidratantni balzam za tijelo s karite maslacem, eteričnim uljem kamilice i mlijekom smokve je nešto predivno, a više o njemu sam pisala u recenziji ovdje.
Balea Caribbean Dreams gel za brijanje s mirisom kokosa je bio prava stvar za ljeto, dok me se ovaj rozi s aloe verom nije nešto posebno dojmio.
Vichy roll on su moji omiljeni dezići i uporno im tražim zamjenu jer sam ih se malo zasitila, ali bezuspješno.

Ima i nešto više dekorative nego što je to uobičajeno, ali zato što sam  bila vrijedna i malo pospremala pa sam sve što mi dugo stoji i djeluje sumnjivo bacila u kanticu.
Bourjois Healthy Mix je puder koji skoro svima odgovara. Moj je bio u nijansi 53 light beige.
Essence Vintage District rumenilo već dugo stoji i ima mi čudan miris tako da sam ga odlučila baciti, Bourjois rumenilo u nijansi 54 Rose Frisson je potrošeno do kraja i obožavam ga, dok nijansa 32 Ambre D'or mi nije baš najbolje legla i bacam ja jer mi jako dugo stoji.
Max Factor Pan Stic puder u stiku u nijansi Nouveau Beige sam koristila kao korektor jedno vrijeme, a onda ga je Catrice kamuflaža zamijenila i istekao mu je rok trajanja.
Look by Bipa spužvica se od silnog korištenja počela raspadati. Ovo je prva spužvica koju sam koristila za nanošenje tekuće podloge, tako da ju ne mogu uspoređivati s ostalima, a ako pričam samo o njoj bila sam zadovoljna načinom nanošenja tekuće podloge.
Max Factor sjajilo sam dobila od nekoga, a koko ne koristim sjajila, vukla sam ga po torbi jako dugo, a sad mu je vrijeme za kanticu.
Maybelline Baby Lips Peach Kiss balzam za usne koji sam potrošila brzinom munje i koji jako volim.

Ebelin odstranjivač laka za nokte s voćnim mirisom je kupljen u nedostatku boljeg i nisam zadovoljna s njim jer mi je jako isušio zanoktice.
Maybelline serum za rast noktiju sam koristila u fazi kad sam imala uništene nokte i pokazao mi se dobar.
Essence Nail Art Tattoo pen u crnoj boji je dobra stvar, ali mana joj je što se jako brzi suši i nakon manje od mjesec dana je totalno neupotrebljiva.

Svaka čast svima koji su došli do kraja ovog iscrpnog posta, ali kao što sam na početku napisala nakupilo se. I meni je trebalo dok sam napisala i pripremila ovaj post, ali uvijek mi je drago kad vidim da se proizvodi troše jer znam da će se zamijeniti novima J


Što ste vi potrošili u zadnje vrijeme?

Broj komentara: 38:

  1. Stvarno si hrpu tog potrosila :O ja bas i nisam puno toga, samo neke gelove za tusiranje. Maybelline serum za rast nokti tek sada primjecujem i bas me zanima da ga isprobam :) imam ova bourjois rumenila i jedno i drugo i stvarno su mi super, meni je i ovo drugo bilo oke, ali slazem se da je rose frisson ljepse :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maybelline serum je meni bio odličan, no meni inače nokti jako brzo rastu, ali sam imala jednu fazu kada su mi nokti bili ful uništeni, imala sam osjećaj ko da to nisu moji nokti :D

      Izbriši
  2. Nikako da probam neki LPM gel za tuširanje, sad sam se opskrbila Dove-ovima hehe :D
    Afrodita Clean Phase tonik me privlači i planiram ga kupiti, kao i Garnier Micelarnu,, tako da super da ti se sviđaju, uvjerila si me u kupnju :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uh, uh, ja se ne mogu odvojiti od LPM gelova :D Afrodita tonik je odličan, a Garnier micelarna mi je genijalna :D

      Izbriši
  3. si sigurna da si skupljala prazne proizvode u kanti, a ne u kontejneru s obzirom na kolicinu toga? :D :D
    imamo zajednicki balein gel od kokosa :) mixa kremicu za ruke sam vec na blogu hvalila koliko je odlicna. afroditin koncentrat sam ove godine potrosila i nisam bila zadovoljna s njim, nije mi bio dovoljno hidratantan cak ni u ljetno vrijeme :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, baš si me nasmijala :D Sad si možeš zamisliti koliko je pretrpana bila kad je prazna ambalaža ispadala iz nje :D Afroditin koncentrat sam kombinirala s još neki proizvodima pa mi je bio ok :D

      Izbriši
  4. I sama sam koristila ovo roza Burjois rumenilo, i stvarno mi je potrajao dugo, i bio je divan na licu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Burjois mi ima odlična rumenila :D Da bar imaju malo više nijansi :)

      Izbriši
  5. Obožavam BabyLove stvari :) i ova krema je definitivno na listi na kupovinu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam od BabyLove probala jedino ovu kremicu i obožavam ju :D

      Izbriši
  6. Imam i ja ovo Bourjois Rose Frisson rumenilo, moram ga izvući opet malo. Mene Mixa kreme za ruke nisu baš nešto bacile na koljena, ok su mi ali draže su mi prirodnije koje imaju malo više korisnih sastojaka...i dobro je netko napisao gore, ovo je blogo-kontejner a ne kanta :)) mada se i kod mene dosta brzo troše stvari u zadnje vrijeme, brzo ću opet pisati ovakav post a i nisam baš tako davno...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blogo-kontejner :D :D Inače mi je teško nakupiti proizvode za empties post, ali nekako se pogodilo da se sve potrošilo u skoro isto vrijeme :D

      Izbriši
  7. Koliko potrošenih proizvoda :D... Ja bih za jedan ovakav post morala da sakupljam ambalažu bar pola godine :D. No, sada kada sam na blogu javno dala obećanje, nadam se da će i kod mene uskoro biti ovako i da će se naći ambalaže za jedan ovakav post :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, i ja sam mislila da će mi trebati mjeseci, ali nekako se sve potrošilo u isto vrijeme :D Vidjela sam najavu, a sad moram pročitati što sve planiraš potrošiti :D

      Izbriši
  8. Toliko toga ovdje ima! Thayers tonik ću svakako nekad probati, toliko su hvaljeni, pa da provjerim zašto :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Thayers toniku pokušavam naći zamjenu jer me izluđuje naručivanje preko interneta, ali uzaludno :D

      Izbriši
  9. Bourjois rumenila i sama jako volim i baš me interesuje kako si potrošila to jedno, jer se meni čini da se moja regenerišu i da nema šanse da će da se potroše :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaš kako su Bourjois rumenila ispupčena, e sad ovo moje roza potrošeno je nakon nekog vremena postalo skroz ravno i više četkicom ne mogu doći do proizvoda :D Ali u pravu si regeneriraju se, ovo moje breskvasto se nije dalo dokrajčiti :D

      Izbriši
  10. Bome ima ovdje puno potrošenih proizvoda :D Neke stvarčice odavde i ja trenutno koristim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nakupilo se :)) Nadam se da si zadovoljna proizvodima koje koristiš :D

      Izbriši
  11. lio se toga skupilo, je i kod mene, bia bi post i ranije, ovako bude jednom mjesecno :) nego, kakvi su ti vichy dezići?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prelijena sam ja za pisanje emptisa jednom mjesečno :D Vichy dezići ovi s bijelim čepom su bez mirisa, jako su blagi, a drže cijeli dan :D S svijetlo zelenim čepom su isto dobri i imaju blagi miris :D

      Izbriši
  12. očito imaš veeeeel'ku kantu kad je ovoliko toga stalo unutra ;)
    i nemoj ti meni da je balein kokos gel za brijanje samo za ljeto, meni odlično miriše čitavu godinu hehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma Balea kokos gel za brijanje bi mogla koristiti stalno, ali je dio LE ljetne kolekcije. Baš planiram vidjeti jer im još ostalo pa da uzmem zalihe :D

      Izbriši
  13. Znam da se još davno digla strka oko LPM proizvoda, a ja sam tek prije 2 tjedna kupila njihov prvi gel za tuširanje. Uzela sam vaniliju i miris je booooožanstven!! Samo mi je jako žao što miris traje dok se tuširaš i ne ostaje uopće na koži, a ja se volim 'šnjofati' preko dana hehe :D
    Thayers tonik sam imala u planu naručiti i jako mi se svidjela tvoja recenzija, tako da svakako ide u košaricu u budućnosti.
    BHM puder obožavam, to je zbilja proizvod za koji mislim da nema osobe koja ga ne bi voljela :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se s tobom da kod LPM gelova miris prekratko traje, ali je zato užitak tuširati se s njima :D Nadam se da će ti se Thayers tonik sviđati, ja ga obožavam :D

      Izbriši
  14. Koliko togaaaaa :D ali bolje da šutim jer sam misleći kako sam pobacala svo smeća, napravila generalku i napunila punu vreću praznih ambalaža koje čekaju fotkanje :D
    LPM gelovi su mi super, Baleina pjena za brijanje mi je isto dobra i voljela bih probati Manomai serum. Fora mi je to s krvnim grupama, mada sam zaboravila koja je moja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Fotkanje prazne ambalaže, pogotovo ako je puno ima, zna biti jako naporno. Slažem se da je fora s krvnim grupama, iako mislim da bi ovaj serum koji sam ja imala svima odgovarao :D

      Izbriši
  15. Uh kod tebe bas puno toga :D mog empties-a jos dugo nece biti, ali hajde neka ima new-inova :D :D

    OdgovoriIzbriši
  16. Bourjois Rose D'oro imam isto jako jako dugo i nikako da ga potrošim, nekako mi je presvjetlucavo za rumenilo.. Sad ga koristim kao sjenilo, kad izlazim, jer bi mi inače mogao potrajati još 10 godina :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je odgovarala kao rumenilo pa sam ga valjda zbog toga brže trošila :D

      Izbriši
  17. imamo puno proizvoda koje obje volimo - LPM, Afrodita proizvodi, Vichy dezići, stvarno se svašta istog nađe :)
    Ja sam zadnje potrošila Phytorelax gel za tuširanje od badema (ništa posebno) i Paula's Choice 2% BHA tekućinu koja mi je izvrsna i već sam kupila novu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Paula's Choice proizvode bih baš željela probati, no ne sviđa mi se što naplaćuju testere, a kupovati na blef mi je malo risky :D

      Izbriši
  18. Bila si jako vrijedna :D.Još nisam isprobala LPM gelove za tuširanje. Uspješno izbjegavam ponovno gomilanje tuširalica, ali doći će na red. Baleina ljubičica za ruke mi je nažalost promakla. Tražila sam ju pred par mjeseci i nisam našla. Baš mi je lijepa ta tubica. Zadnjih dana sam nešto poludjela za Caudalie kremicama. Stalno ih gledam na netu, naručiti ili ne, naručiti ili ne... Te si rekoh kad malo smanjim postojeću zalihu. Ebelin odstranjivač je meni bio ok, nije mi bio agresivan, ali zadnjih mjeseci jako rijetko lakiram nokte pa... Zapravo ne mogu ni suditi. Moj ima još par kapi života :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesam :D Znam da si ti vrijedna u sakupljanju tuširalica pa kad smanjiš svoju zalihu preporučujem ti da probaš LPM. Postala sam ovisna o njima :D Caudalie mi je jedan od dražih brendova i iako je malo skuplji, zna se dosta naći na akcijama i proizvodi su ih odlični :)

      Izbriši