nedjelja, 5. listopada 2014.

NovExpert The Expert Exfoliator Mask & Scrub

O NovExpert eksfolirajućoj maski pilingu sam čitala puno pozitivnh komentara, no sasvim je druga priča kada o nečemu čitate i kada nešto isprobate na svojoj koži. Kod ovog proizvoda bila mi je zanimljiva cijela ideja oko maske i pilinga u jednom te mi nikako nije bilo jasno kako jedan proizvod koji radi dvije stvari u kratkom vremenu može napraviti dobar posao. Nakon dva mjeseca korištenja ovog maska piling proizvoda, pročitajte moje dojmove.
NovExpert Exfoliator Mask & Scrub dolazi u bijeloj tubici s crnim čepom od 50 ml i treba se potrošiti za šest mjeseci. Namijenjen je svim tipovima kože, a ovisno o tipu kože različita je duljina držanja maske na licu, što ću kasnije objasniti.

Miris je ugodan, voćni, iako mi se na prvu nije svidio, što ga duže koristim, sve mi se više sviđa i sad ga smatram finim i ugodnim. Maska piling je narančaste boje u kojoj se vide tamnosmeđa zrnaca koštice marelice. Tekstura mu je gelasta i lako se nanosi na lice te vam je dovoljna količina koja se vidi na fotografiji da bi prekrili cijelo lice i pritom izbjegli područje očiju i usana na koje se maska piling ne nanosi. Koristi se jednom do dva puta tjedno. Ja sam ga koristila jednom tjedno i takvim tempom ova tubica će vam potrajati gotovo šest mjeseci, jer nakon dva mjeseca korištenja nisam potrošila ni pola tubice.
Proizvod se nanosi poput maske za lice na čistu i suhu kožu izbjegavajući pri tom područje očiju i usana. Ovisno o tipu kože, ovisi i dužina držanja maske na licu. Moja koža je masna pa sam ju ja držala   6 do 8 minuta. Osobe s mješovitom i normalnom kožom trebaju držati masku na licu 4 do 6 minuta, dok osobe sa suhom kožom trebaju držati 3 do 5 minuta. Dok držimo ovaj proizvod na licu kao masku obavlja se kemijski piling koji bolje čisti pore i ostavlja kožu blistavom. Proizvod se ispire tako da mokrim prstima kružnim pokretima masiramo lice i pri tome se vrši mehanički piling kojim uklanjamo odumrle stanice kože. Nakon toga lice trebamo temeljito isprati.
Ono što sam prvo primijetila nakon korištenja ovog maske pilinga da mi je koža nevjerojatno mekana i nježna poput bebine. Kako nikad do sad nisam probala ni jedan sličan proizvod ne znam s čime bi ga usporedila, ali sviđa mi se kakvo mi lice bude nakon njegovog korištenja, a serum i krema tako lijepo sjedaju nakon što je obavljen kemijski i mehanički piling.

NovExpert proizvodi su dermatološki testirani, hiperalergeni i sastojci su im 100% prirodnog porijekla.
Cijena ovog divnog proizvoda je oko 199 kn, što je na prvi pogled puno, no kad se pogleda da su dva proizvoda u jednom i da se koristi jednom tjedno i pri tome se sporo troši, mislim da se isplati uložiti u ovaj odlični eksfolirajući maska piling.


Kako vam se sviđa ovaj maska piling? Jeste probali nešto od NovExpert proizvoda?

24 komentara:

  1. Da znaš samo kako me je interesovala recenzija za ovaj proizvod :) Gledam ga danima na netu i nisam ni znala da ima dvojaku namenu. Imam neke zalihe koje moram da potrošim pa ću razmisliti. Super je što je za sve tipove kože. Odlična recenzija, stvarno! L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga. Mislim da ćeš biti jako zadovoljna, ako kupiš ovu masku piling jer je stvarno odlična :D

      Izbriši
  2. Baš mi je drago da se i tebi sviđa, nisam još naišla na nekoga kome ovaj proizvod ne odgovara. Ja se spremam kupiti trću tubicu i još mi nije ni zakazao ni dosadio :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to, toliko ga volim da ga se ne mogu zasititi :D

      Izbriši
    2. Upravo to, ni ja još nisam naišla na nekog da mu se ovaj proizvod ne sviđa :D
      Drago mi je da si i ti zadovoljna :)

      Izbriši
  3. Trazim dobar peeling, ali da je stvarno dobar i zainteresirala si me za ovaj. Gdje ga nabavljas?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U ljekarni, a vidjela sam da ga ima i u DM ljekarni pa možeš na njega iskoristiti bodove s popustom :D

      Izbriši
  4. Ovaj je proizvod pobrao pohvale sa svih strana :D na wish listi mi je, ali mi zasad ne treba. Možda na zimu kupim s nekim popustima ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Toliko ga volim da nemam riječi kojom bi ga nahvalila :D Vidjela sam da ga ima i u DM ljekarni pa se može iskombinirati dobar popust s bodovima :D

      Izbriši
  5. S guštom sam ju potrošila, odličan proizvod i već kupilanovu tubicu:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Proizvod koji me u zadnje vrijeme najviše oduševio, baš ga volim :D

      Izbriši
  6. definitivno ste me zainteresirale, zbilja dobro zvuči a ja vooolim pilinge, no što se tiči maski tu sam totalni lijenčina... možda bi mi nešto ovakvo pomoglo da se to promijeni ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam takva za maske, redovito zaboravim na njih, a ovo mi je prava stvar :D

      Izbriši
  7. Dva proizvoda u jednom koji još obavljaju svoj posao kako treba zvuči odlično :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divan proizvod, teško mi je naći pravu riječ kojom bi ga opisala :D Vrijedi svake lipe :)

      Izbriši
  8. privlači me ovo :D kako isto imam masnu kožu, to što proizvod obavlja i kemijski i mehanički piling mi je odlična stvar :D super je što onda stvarno očisti lice :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za masnu kožu je odličan, iako ga hvale i osobe drugih tipova kože :D Odličan proizvod :)

      Izbriši
  9. ovo mi baš deluje kao nešto što bi odgovarallo mojoj koži. Mada trenutno sma sebi zabranila kupovinu kozmetike, dok malo ne očistim svoje zalihe :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad počistiš zalihe, imaš moju preporuku za ovaj proizvod :D

      Izbriši
  10. Taman ga drzim na licu :D
    Ovo je najbolji peeling koji sam u zivotu koristila,i ostajem mu vjerna definitivno!

    OdgovoriIzbriši
  11. Slažem se i drago mi je što dijelimo isto oduševljenje :D

    OdgovoriIzbriši