četvrtak, 15. siječnja 2015.

New in # 14

Dugo nisam pisala new in post, ali to ne znači da nisam ništa kupovala. Kupovala sam, ali ne toliko kozmetike kao inače, nego se tu našlo odjeće, nakita i drugih potrebnih stvari.

• U studenom sam zamijenila bodove u DMu za 30% popusta na svu prirodnu kozmetiku i kao što vidite na slici kupila sam dosta toga, a osim Burt's Bees balzama za usne pokupovala sam proizvode hrvatskih brendova Biobaza, Olival i Nikel. Biobaza Harmony linija s bademovim mlijekom je nešto predivno i iz te linije sam uzela mlijeko za tuširanje o kojem sam već pisala ovdje i piling za tijelo. Tu se našao i Biobaza gel za tuširanje za mog supruga Black Energy od kojeg se ne odvaja, a zašto možete pročitati ovdje gdje sam ga nagovorila da mi napiše koju riječ o Biobaza men gelovima za tuširanje. Olival piling i maska za lice s uljem smilja su nešto što je svakako vrijedno kupovine i zaslužuje posebnu recenziju koji uskoro planiram i napisati. Među Nikel proizvodima našla su se dva seruma: serum za okoloočno područje sa smiljem koji mi se ovako na prvu jako sviđa i serum protiv proširenih pora koji me nije nešto oduševio, no mislim da je još rano za konačne dojmove pa mu ostavljam vremena da se pokaže.

• Iskoristila sam i popuste u Avonu u dvanaestom mjesecu i izabrala si proizvode iz omiljene Planet Spa linije. Krema za tijelo s tajlandskim lotosovim cvijetom savršeno se uklopila u moje spa trenutke jer joj je miris istovremeno neodoljiv i opuštajući. Maska s mineralima Mrtvog mora je nešto predivno i jako dobro čisti moje proširene pore. Cijele godine sam luda za kremama za ruke, a zimi pogotovo i ova Avon iz linije Care u novom blagdanskom ruhu je odlična.

• Tko može odoliti slatkišima iz DMa u tako divnim šarenim ambalažama? Kako sam ja jedna od onih koja pada na ambalažu, morala sam ih kupiti. Alverde maslaci dolaze u pakiranju od tri maslaca po 50 ml, a maslaci su neodoljivih mirisa: brusnica i čokolada, crvena naranča te vanilija i cimet. Riječ je o blagdanskoj kolekciji koju Alverde izbacuje svake godine pred Božić i ako niste nabavili svoj primjerak, požurite u DM i možda pronađete još koji. Balea duo tuširalica i mazalica iz LE zimske kolekcije Magischer Winter koja ima cvijetni miris. Iako nerezumijem kako cvijetni miris ide uz zimu (meni bi to više išlo uz proljeće) riječ je o ugodnom mirisu te solidnim proizvodima. Balea kremice u limenim kutijicama My Golden Twenties (miris ruže i lavande) i 50's forever (miris trešnje) su u jako kratkom roku preplavile blogosferu, što zbog preslatke ambalaže, što zbog neodoljivog mirisa. Kreme su napravljene kao univerzalke te se mogu koristiti za njegu tijela, lica i usana, a ja sam ih koristila kao kreme za ruke i za tu svrhu su mi odlične.

Kerastase proizvodima sam se počastila za Božić i ulovila sam ih na sniženju 25% na Lookfantastic. Šampon je iz linije Divalent namijenjen kosi s masnim vlasištm i suhim vrhovima, a maska za kosu je iz linije Densifique koja je za volumen kose. Nedavno sam ih počela koristiti i ova maska je genijalna.

Bourjois dvofazni odstranjivač make upa s očiju koristim već neko vrijeme i moram priznati da sam od njega očekivala više. Docteur Renaud kremu za ruke od ulja manga i shea maslaca sam osvojila u nagradnoj iglri na portalu Ogledalo Online i još ju nisam isprobala, čekam da potrošim otvorene kreme koje imam pa krećem uživati u ovoj kremici. La Roche – Posay Hydreane Legere je krema koja je ušla u godišnje favorite, a zašto ju toliko volim pisala sam u recenziji ovdje.

Essence Minis 2 go sam dugo tražila i onda sam ih ugledala kod drage Nives na blogu pa sam se dala opet u potragu. Ovi mališani su idealni za put, pogotovo ako volite nositi proizvode koje inače koristite, a ne kupovati posebna mini pakiranja proizvoda. Ovi Minisi mi se jako sviđaju jer su plastični pa vam dodatno ne otežavaju neseser, a to znam jer sam prije njih imala male staklene ambalaže i mogu vam reći da se osjeti razlika. Invisibobble gumice za kosu su nešto što sam željela isprobati jer me jako zanimalo kako nešto što izgleda poput žnjure od starih telefona može dobro držati kosu i malo je reći da su me te gumice oduševile. Essence Lash Princess maskara je nešto odlično i pravim si zalihe jer je iz LE kolekcije, a o njoj sam pisala ovdje. Nyx rumenilo u nijansi Taupe je napokon moje J Ono je također jako poznato u blogosferi jer je riječ o idealnoj nijansa za konturiranje lica i baš se veselim što je napokon u mom vlasništvu.

I dođosmo do kraja. Želim vam se ispričati zbog loših fotografija, ali slikane su prije ovog lijepog vremena, danas nisam uhvatila vremena ponovo slikati, a željela sam objaviti new in post.


Kako vam se sviđaju moji noviteti? Čime ste se vi ponovili ovih dana? 

54 komentara:

  1. Super noviteti. Sad si me s Kerastase zainteresirala jer je i moja kosa masna a suha na vlasištu. Javi čim pprije dojmove :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivni noviteti.. Avon novitete sam probala, obozavam i masku i puter za telo :) Mislim da ostalo manje vise nisam nista probala..Ovo essence mini 2go je nesto nabolje sto sam skoro videla :) Sve stvarcice su divne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Avon stvarčice tako fino mirišu :)

      Izbriši
  3. Super new-in.. :) krasno mi je pakiranje balea kremica :)))

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlični noviteti!!! Baleinim losionom sam se počastila, i sviđa mi se... Dosta je rijedak i jako se brzo troši.. Nyx rumenilo želiiim, ali nikako da ga nabavim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea losion je baš fin :D Nadam se da ćeš uskoro nabaviti Nyx rumenilo :D

      Izbriši
  5. Uh, koliko divotica na jednom mestu :D Avon i Balea čekirano sa prvih slika, slažem se sa utiscima nego su mi oči ostale na Kerastase divnom setu :) I da, moram se počastiti sa jednom Essence maskarom dok ih još ima :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Nadam se da ćeš uhvatiti Essence maskaru :)

      Izbriši
  6. Odličn new in, sve je stvarno predivno :) invisible bobble gumicu namjeravam probati jer uvijek muku mučim sa čupanjem kose s ostalim gumicama :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Invisibobble gumice su nešto odlično, nadam se da će ti se sviđati :D

      Izbriši
  7. Baš sam razmišljala danas da odem da kupim Essence Minis :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Divna hrpica! Obožavam NYX Taupe, Essence Lash Princess, LRP Hydreane, Biobaza Harmony liniju... Za Bourjois dvofazni se slažem, meni je bio baš bezveze. A za Nikelov serum protiv proširenih pora mi je baš žao što ti se ne sviđa, meni je odličan i baš primijetim razliku kad ga nanesem prije kreme za lice. Efekt je trenutačni, jelte, dugoročno rješenje ne pruža, ali meni je u fazi golemih pora svakodnevno spašavao izgled! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E upravo to, žao mi je što je samo trenutni efekt jer mi koji imam proširene pore stalno nešto kemijamo kako da se suze :D Drago mi je što nisam jedina kojoj je Bourjois dvofazni bezveze :D

      Izbriši
  9. Odlične stvarčice! Nikel kozmetiku sam počela istraživati nedavno i mogu reći da su zasad dojmovi i više nego dobri :) Ovaj Biobazin gel za tuširanje i moj muškarac obožava, a nedavno sam mu kupila i Biobazin aftershave koji mu toliko paše da se tracka s njim svaki dan, neovisno da li se brije ili ne :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sad si mi dala ideju za kupiti Biobazin aftershave :D A od gela se ne odvaja i još se ljuti na mene kad mu malo za promjenu kupim neki drugi :D

      Izbriši
  10. Koji dobri proizvodi, sve po mom ukusu! zainteresirao me Kerastase šampon za kosu. Bacam se u potragu za njim

    OdgovoriIzbriši
  11. Tvoji new in postovi su uvijek tako lijepo upakirani i sažeti da skoro svaki proizvod zapamtim i onda ludujem po drogerijama a novčanik pati :D Najviše me zanimaju Olival stvarčice, veselim se recenzijama! :)

    OdgovoriIzbriši
  12. E ovo se zove dobar new in ;)
    I ja sam neko vrijeme gledala Nikel serum protiv proširenih pora i onda sam ga jednostano zaboravila o.O
    Moram se baciti u potragu za Essence plastičnim bočicama jer mi to stvarno treba, a nigdje u Splitu ih nisam vidjela.
    Sad me i ti mamiš s ovim gumicama za kosu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D I ja sam Essence bočice dugo tražila i koliko sam skontala stalno ih nabavljaju, a dobro je što nisu LE, tako da će ih biti :) A gumice su odlične i lijepo izgledaju u kosi te kad sam ih nosila, nekoliko ljudi me je pitalo kakva je to gumica ::D

      Izbriši
    2. Samo da ti javim da sam kupila gumice i jako mi se dopadaju ;)

      Izbriši
    3. E baš mi je drago, i što si ih kupila i što ti se dopadaju :D

      Izbriši
  13. Obični padnem u nesvest kad gledam tvoje slike u New in postovima,ovaj put su slike prestale taman kad sam krenula da padam tako da dobro je :) . Ja bi mnogo volela da probam te Biobaza proizvode tako ih svi hvale :):

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaha, legendo :D Nadam se da će biti prilike za isprobati Biobaza proizvode :)

      Izbriši
  14. divne nove i korisne stvari :D mnogo toga mi se sviđa :D
    Burt's Bees balzam već duže vrijeme planiram kupiti :D
    Alverde mali maslaci me toliko privlače, pogotovo ovaj od brusnice i čokolade <3
    Essence Minis 2 go su prekorisne stvarčice, stvarno super što si ulovila :D
    Essence maskaru i NYX Taupe rumenilo svaki dan koristim, ne znam što bih bez ta dva proizvoda <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je iskreno Burt's Bees balzam razočarao, ok sastav je divan no na mojim usnama ne radi ništa, imam osjećaj da ih uopće ne njeguje. Alverde maslaci su prava stvar i brusnice i čokolade mi je najdraži :D A oko Essence maskare i Nyx Taupe se slažemo :D

      Izbriši
  15. Predivan new in! :) Burt's Bees balzam sam i sama koristila i bila baš zadovoljna njime. Super su ti plastikice za putovanja, to i ja redovito radim-prepakiram proizvode u putna izdanja, definitivno je tako racionalnije iskorišten ionako već ograničen prostor :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni Burt's Bees ne njeguje dovoljno usne, mislim da mi je preslab za zimsko vrijeme ili me ju Nuxe koji stalno krostim razmazio :D

      Izbriši
  16. Odličan new in, mami me da odem u šoping ali neću, na no buyu san :D Nisan se počastila ničim, ali me je sestra obasula poklonima :D Alverde maslaci izgledaju preslatko <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja se trudim biti na no buyu, a onda se opet malo opustim i tako u krug :D

      Izbriši
  17. Kerastase šampon zvuči odlično, moja kosa je baš takva i jedva čekam recenziju, pa ću i ja da "izletim" za šampon ukoliko bude dobar :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Divne stvarčice imaš i ja sam kupila Avonovu masku dok je bila na sniženju i baš mi je super. :) Ove Baleine kremice bi kupila samo zbog ambalaže. :D Nadam se da ću početkom idućeg tjedna poharati Muller i Dm pa da se i ja ponovim. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avon ima odlična sniženja i onda se počastim Planet Spa proizvodima :D Balea kremice sam kupila i sama radi ambalaže, a onda mi se svidio i proizvod unutar lijepe ambalaže pa sad planiram da ih kupim opet zbog proizvoda :D

      Izbriši
  19. Uuuu, jako zanimljiv new in :)). Uvijek su mi zanimljivi tvoji new in-ovi. Svaki put nađem barem nekoliko proizvoda koje moram staviti na wishlistu :-Đ.
    Nego, ono što mi je ovaj put upalo u oko su Nikelov okoloočni serum i sve stvarčice od Alverde i Balee. Moram požuriti da mi ne promaknu. Essenceove minibočice su super ideja. Bacit ću oko jer, iako dio preparative imam u mini pakiranjima, ipak mi treba još koja bočica.
    Veselim se idućem new in-u :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :* Mislim da Essence bočice nisu LE, samo ih treba uloviti :D

      Izbriši
  20. Odlicni noviteti, najvise mi je oko zapelo za Kerastase proizvode :)) Bas me zanima kakvi su..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Bit će recenzije Kerastase proizvoda dok sredim dojmove :D

      Izbriši
  21. Divan new in ♥
    Kerastase me jako zanima, s Invisibobble mi je drago da si zadovoljna, a i da si našla ove essence mini bočice :D
    Ova muška Biobaza mi je predobra, ali ju onaj moj ne voli :(
    i čekam dojmove za okoloočni serum :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Uskoro će i dojmovi okoloočnog seruma :D

      Izbriši
  22. Cekam recenziju za nikel okoloocnu :)) i ostalo je super ali sam sad u potrazi za okoloocnom pa mi je fokus na tome :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam kako ti je jer sam i ja u potrazi, ali mi nešto ne ide :D

      Izbriši
  23. Noviteti su super, divna gomilica iz DMa :). Da li si pisala o Kerastase proizvodima koji se nalaze u ovom postu? Volela bih da pročitam više o njima, mislim da bi mi jako odgovarali.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Nisam još pisala o Kerastase proizvodima, ali bit će recenzija uskoro :D

      Izbriši
  24. Uf, sve me mami :D Olival piling jako volim, moram nabavit novi jer ga trenutno nemam, a mislim da bi i masku trebala konačno isprobati, ako i Biobazu Harmony. Burt's Bees je dobar balzam, ali ne može se mjeriti recimo sa Sierra Beesom s iHerba :P NYX Taupe imam i volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Olival piling mi je nešto divno :D Mene je Burt's Bees balzam razočarao i ne razumijem zašto ga svi toliko hvale. iHerb balzame volim, ali ih obično zaboravim naručiti :D

      Izbriši
  25. Odlični noviteti, obožavam ovu Essence maskaru. Nigdje ne mogu naći Nyx rumenilo Taupe....na Diviana ga nema za poručit,a toliko ga želim! Imaš li za preporučiti neki drugi link za Nyx proizvode?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Draga, ja sam ti iz Osijeka i u mom gradu je trgovina Daniel Cosmetics :D Ako želiš kupti ću ti Nyx Taupe rumenilo i ako ti treba još štogod, samo mi reci, nije nikakav problem :D

      Izbriši
  26. Bas si se lijepo pocastila :) u zadnje vrijeme stalno stedim pa sllinim kad god vidim new in neki :D najvise mi se svidjaju i zanimaju me Kerastase proizvodi jer ih i sama mislim isprobati. Jedva cekam recenziju :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he , i sama pokušavam štediti i onda to bude tako da jedan mjesec štedim, a drugi trošim pa to dođe na isto :D Recenzija će biti uskoro :D

      Izbriši