nedjelja, 25. siječnja 2015.

Olival piling za lice s uljem smilja

Danas sam u planu imala jednu drugu recenziju, no kako je već danima sivilo, fotografije mi ne uspijevaju pa sam odlučila pisati o Olival pilingu s uljem smilja za koji sam imala pripremljene fotografije.
Olival je hrvatski brend prirodne kozmetike koji ne testira na životinjama što je kod mene veliki plus, a njihova linija sa smiljem mi je odlična. Od nje sam osim pilinga probala i hranjivu masku za lice, tonik, a trenutno isprobavam novitet CC kremu o kojoj će uskoro biti i posebna recenzija. Možda ste primijetili da se o smilju ili imorteli puno govori u zadnje vrijeme, a nije ni čudno jer se smilje, osim što se koristi u narodnoj medicini za liječenje raznih tegoba, pokazao odličnim kod revitalizacije kože i anti-age učinku.

Piling dolazi u bijeloj tubici od 75 ml te se pritiskom tubice lagano dozira, a rok upotrebe je otisnut na ambalaži. Može se kupiti u drogerijama po cijeni od 29,90 kn.

Tekstura pilinga je uljna te sadrži usitnjena zrnca koštica masline i marelice. Zrnca su stvarno sitna te to čini piling nježnim pa ako ste ljubitelji grubljih pilinga, onda ovo nije piling za vas. Usprkos sitnim i nježnim zrncima piling radi ono što bi trebao, a to je da lijepo ukloni mrtve stanice kože te zbog uljne teksture ostavi kožu hidratiziranom i mekanom.
Piling ima specifičan miris smilja koji je meni predivan, no čula sam da je neke djevojke iritirao, a kako je miris nešto individualno, najbolje bi bilo da ga prije kupovine sami ponjušite.

Namijenjen je svim tipovima kože, ali se suhoj i normalnoj koži preporuča korištenje jednom tjedno, dok bi ga oni s masnom i mješovitom kožom trebali koristiti dva do tri puta tjedno. Kako imam masnu kožu koristim ga svaki drugi dan i to mi jako odgovara pogotovo u ovom zimskom vremenu zbog njegove uljne i hidratantne komponente.
Sastav: Aqua, Sesamum Indicum Oil, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Oil, Prunus Amreniaca Seed Powder, Olea Europaea Powder, Sodium Cetearyl Suplhate, Benzyl Alcohol, Salicilyc Acid, Sorbic Acid, Helychrisum Italicum Oil, Limonene, Linalool.


Jeste li probali nešto iz Olival linije s uljem smilja?

Broj komentara: 28:

  1. U posljednje vrijeme baš uživam u pilingu za lice, a Olival nisam probala jer nije dostupan u mom gradu, a kad idem negdje dalje i ne sjetim se da provjerim :D E sad, baš me zanima kakva je CC krema ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam tonik i zadovoljna sam,a kad potrosim ovaj trenutni piling od Natura Siberice definitivno cu kupiti ovaj jer sam procitala puno pozitivnih recenzija.I bas mi je drago sto je hrvatska kozmetika!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni :D Tonik mi je također bio dobar, odlična zamjena kad mi ponestane omiljeni Thayers :D

      Izbriši
  3. Razmišljala sam o njemu, ali sam vidjela da su sitna zrnca pa sam odustala, ja volim grublje pilinge

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako voliš grublje pilinge, onda ti ovaj neće odgovarati :)

      Izbriši
  4. Nisam probala, ali sigurno hoću nakon što dokrajčim ova 2 koja trenutno imam. :) Sam piling mi izgleda so-so, ali naš proizvod i nije testirano na životinjama, i da si rekla da nevalja ja bih ga htjela :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Nećeš vjerovati, ali još ništa od njihovih proizvoda nisam isprobala! Mogla bih početi sa ovim pilingom kada već odgovara masnoj koži lica

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam probala Olival piling. Trenutno koristim Aveeno, ali voljela bih probati ovaj piling, sviđa mi se što je sitnije granulacije.

    OdgovoriIzbriši
  7. Nisam do sada probala ni jedan proizvod od Olivala. Obožavam maskice i pilinge za lice tako da bih volela da ga probam. Inače trenutno koristim Avonov iz Planet Spa kolekcije.

    OdgovoriIzbriši
  8. spašava me ovaj piling za vrijeme ovih zimskih dana,, stvarno je uživancija koristiti ga <3 sve makne, a kožu ostavlja blistavom i mekanom <3
    iako mi je miris bio pretežak na ljeto kada sam ga recenzirala, sada mi jako paše dok je vani brr :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se da je piling odličan za hladnije vrijeme :D

      Izbriši
  9. Ovo je jedini Olivalov proizvod koji nisam probala u liniji smilje. Sve čekam kada ću potrošiti zalihe pa da ga onda kupim jer po svemu opisanom mi se sviđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E, da, kako ono kod Pokemona kažu da moraš skupiti sve, tako bi i ti trebala zaokružiti liniju smilje :D

      Izbriši
  10. Vjerujem da je odlican radi te uljne komponente, pilinzi bez toga znaju biti agresivni na mojoj kozi, sad bas jedan kemijski koristim od Paula's choice i super mi je :) rijesio me dosta nepravilnosti u kratkom roku. Nisam jos nista od Olival kozmetike isprobala, ne znam kako to, ali jednostavno mi se nije potrefilo da ih kupim :/ razmislit cu da im malo vise paznje posvetim :) slike su ti predivne <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično za Paula's choice piling i baš mi je drago da ti odgovara. Također rađe biram pilinge s uljnom komponentom ili kremaste jer sam primijetila da mi gelasti pilinzi ne oggovaraju. Hvala ti draga :D

      Izbriši
  11. Nisam probala nista od Olival kozmetike. Ovaj piling cu preskociti jer volim da je piling malo grublji. Ali cu svakako pogledati sta sve nude u asortimanu jer ih nisam ni zamjetila u drogerijama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš pronaći nešto što će odgovarati tvojoj koži :)

      Izbriši
  12. Volim uljne teksture :) Sviđa mi se ta prirodna kozmetika a ovaj primjerak nije uopće skup, sigurno ću ga probati, baš me zanima kako smilje miriše.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni smilje ima predivan miris, nadam se da će se i tebi sviđati :D

      Izbriši
  13. Deluje božanstveno ,sve više se zaljubljujem u prirodnu kozmetiku i dejstvo nekih ulja na kožu :)

    OdgovoriIzbriši
  14. Zadnjih trjedana koristim njihovu dnevnu i noćnu kremu od smilja i malo je reći da sam oduševljena. Probat ću sigurno i piling!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago čuti da si zadovoljna jer planiram probati kreme :D

      Izbriši