ponedjeljak, 11. srpnja 2016.

Catrice bronzer iz LE kolekcije Denim Divine

Sigurno ste primijetili divnu Catrice LE kolekciju Denim Divine. Kolekcija je inspirirana jeansom koji svi toliko volimo. Bronzer o kojem vam danas pišem je iz te kolekcije i nisam mislila da ću mu posvetiti recenziju, ne zato što to ne zaslužuje, nego zato što sam mislila da se kolekcija već rasprodala. Prije dva dana vidjela sam kolekciju u svom lokalnom DM i bila je kompletna jer je tek stigla pa sam odlučila napisati recenziju u slučaju da se netko predomišlja oko ovog bronzera.


Bronzer dolazi u prozirnoj kutijici od čvrste plastike tipične za Catrice kozmetiku, no kutijica je ukrašena lijepim zlatnim printom koji joj daje dozu elegancije, kao i reljef samog bronzera koji se vidi kroz prozirnu kutijicu, a rađen je prema uzoru na tkaninu samog jeansa.
Ono što me privuklo kod ovog bronzera je to što nije mat, a opet ne sadrži ni shimmer. Sadrži sitne, fino mljevene čestice shimmera koje se jedva primijete kada se baš zagledate u bronzer, dok licu daju zlatni sjaj, ali vrlo decentan, ništa napadno.

Tekstura samog bronzera je fino mekana pod prstima, puderasta i lijepo se nanosi na lice te odlično blenda. Pigmentacija je, rekla bih, taman, ni prejaka, ni preslaba, taman dobra da lice dobije prirodan osunčani izgled.

Bronzer dolazi u jednoj nijansi koja će pristajati djevojkama svjetlije puti, dok bi tamnoputim djevojkama bio presvijetal i ne bi uspjele postići osunčani izgled, nego bi svoju put samo naglasile zlatnim sjajem. Još jedan plus ovog bronzera je to što nije narančast, a svi znamo koliko je to teško pronaći, posebno ako je riječ o bronzeru povoljnijeg cjenovnog ranga.
Ovaj divni bronzer, kao i ostale proizvode iz Catrice LE kolekcije Denim Divine možete pronaći u DM prodavaonicama do isteka zaliha. Cijena bronzera je 39,90 kn.


Volite li bronzere? Kako vam se sviđa ovaj? Jeste li izabrali nešto iz Catrice LE kolekcije Denim Divine?

Broj komentara: 16:

  1. Mnogo je lep. Da li je ova kolekcija jos aktuelna, za 2 nedelje dolazim u Hrvatsku? Nadam se da cu ga "uloviti". Cela ta kolekcija je prelepo uradjena. :-)

    frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pa kolekcija je dostupna do isteka zaliha, tako da se nadam da ćeš imati sreće i nešto uloviti :D

      Izbriši
  2. Ja obožavam bnronzere, ali nemam ovaj, iako sam čitala samo hvalospjeve o njemu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja ih volim, ali ih imam svega nekoliko, tako da mi je ovaj dobro došao :D

      Izbriši
  3. Ovaj uzorak je predivan :) Da nemam trenutno i previše bronzera, kupila bi ga definitivno! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam u deficitu s bronzerima, tako da nisam mogla odoljeti ovom mališanu :D

      Izbriši
  4. Have it, try it, love it :D odličan je zaista odličan :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasan uzorak na bronzeru! Nisam ništa kupila iz te LE. Nemam naviku koristiti bronzere, imam jedan za svaki slučaj! ;)

    OdgovoriIzbriši
  6. Hmm,ne koristim baš često bronzere,al' ovaj mi je nekako zapeo sad za oko,totalno mi je zanimljiv :D

    OdgovoriIzbriši