utorak, 5. srpnja 2016.

Hean sprej za fiksiranje make upa

Fiksatore za make up smatram korisnim proizvodima koje je odlično imati pri ruci u danima kada nam treba savršen make up izdržati cijeli dan. Ne mogu reći da sam stručnjak za fiksatore jer ih ne koristim svakodnevno, a i probala sam ih samo nekoliko, ali vam mogu prenijeti svoje dojmove najnovijeg fiksatora kojeg sam koristila u zadnje vrijeme.


Fiksator se koristi nakon što ste završili sa šminkanjem tako da se s udaljenosti od oko 20 do 30 cm pošprica po licu. Njegova funkcija je zadržati šminku na licu postojanom.

Hean sprej za fiksiranje make upa dolazi u bočici od 150 ml i izgledom sliči na bočicu laka za kosu ili dezodorans zbog svog raspršivača. Rok trajanja mu je do 11. mjeseca 2018. godine te ukoliko ga koristite prigodno toliko će vam i potrajati. Dizajniran je od strane profesionalnih šminkera.

Raspršivač će fiksator nanijeti na vaše lice poput maglice te neće biti mokrog osjećaja kao što se to zna dogoditi kod nekih fiksatora, a nakon što ste ga nanijeli nema osjećaja maske i zatezanja na licu. Fiksator je lagan i koža ispod njega može disati.
Testiran je u najgorim mogućim uvjetima, a riječ je o svadbi na kojoj sam bila. Ženio mi se bratić te sam make up imala na licu cijeli dan. Nije stvar samo u svadbi, nego što je to bio jedan od najtoplijih i najsparniji dan do sada, +38 u hladu na kontinentu (naglašavam to jer +38 nije isto na moru i na kontinentu) i još uz to ja s povećim trbuhom, a zbog hormona se znojim nenormalno. Situacija iz noćne more pa ovom prilikom stavljam na razmišljanje svima koji planiraju vjenčanje da to ne rade ljeti, neka imaju milosti da im se gosti ne bi otopili J.

I da se vratim na fiksator, moj make up je preživio. Iskreno, bila sam ugodno iznenađena kada smo napokon došli u klimatiziranu dvoranu te kad sam se pogledala u ogledalo očekujući da izgledam kao rakun, a kad ono moj make up stoji savršeno. Tu se rodila ljubav jer ako je preživio takve uvjete, preživjet će sve.

Sastav: Butane, Alcohol Denat, Propane, Acrylates / Octylacrylamide Copolymer, Isopropyl Myristate, Diisopropyl Adipate.

Kao što vidite u sastavu se u samom vrhu nalazi alkohol, što i nije neobično jer koliko ja znam ne postoji fiksator bez alkohola u sastavu, ali s njim treba oprezno posebno ako vam je koža sklona isušivanju. Već sam napisala da fiksatore koristim prigodno, a i nakon što skinem šminku koja je bila učvršćena fiksatorom kožu obilno nahranim bogatom hidratantnom kremom, tako da nisam primijetila da mi je Hean fiksator isušio kožu.

Hean fiksator neće matirati lice, no to i nije njegova funkcija, za to postoje kreme, baze, puderi, no ukoliko tražite fiksator koji će čuvati vaš make up postojanim, on je taj.

Možete ga kupiti u Bipa drogerijama po cijeni od 99,90 kn ili na Hello Beauty web stranici po cijeni od 89,90 kn.

Koristite li fiksatore za make up? Jeste li probali Hean fiksator?



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 12:

  1. Zvuči dobro, ja koristim Skindinavia primer sprej i vrijedi svake kune koju sam dala za njega jednostavno mi je savršen... ovaj je doduše punooo jeftiniji vrijedi isprobati:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skandinavia fiksator nisam isprobala jer mi je komplicirano to naručivanje preko interneta, ali svakako planiram :D

      Izbriši
  2. Nikada nisam koristila fiksatore jer zaista nemam potrebe za njima, bar za sada :)
    Iz iskustva svojih drugarica sam čula da nije baš lako naći dobar pa mi je drago što ti se ovaj pokazao super. L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično je to što nemaš potrebe za njihovim korištenjem, ja ih volim imati pri ruci kad mi zatrebaju :D

      Izbriši
  3. moram priznati da zvuci zanimljivo... probala sam nekoliko fiksatora vec ali nikad sa ovakvom pumpicom kao sprej za kosu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, pumpica je malo netipična, ali pravi odličnu maglicu :D

      Izbriši
  4. Zvuci stvarno zanimljivo. Nisam do sada nikad koristila fiksatore, pa ni ne znam kako bi mi koza reagirala na njega.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da će biti prilike za probu :D Mislim da je kožu bitno prije, a posebno poslije dobro nahraniti i nema frke :D

      Izbriši
  5. Ja sam u potrazi za dobrim fiksatorima, definitvno uzimam u obzir :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Zapamtila! Meni je ovaj opis sa svadbe bio vrh. Bila sam na puno više ljetnih svadbi nego što bih to željela, uz svo dužno poštovanje dragim mladencima i dojmovi su uvijek isti. Zašto???

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D To se i ja pitam, valjda misle da je sezona godišnjih pa će im više ljudi doći :))

      Izbriši