četvrtak, 10. studenoga 2016.

A week of Essence – day 4: lak za nokte – 83 pretty cool life

Essence lakovima za nokte su se pridružila još četiri člana koja su dio noviteta za jesen / zimu 2016. Nijansa o kojoj ću vam danas pisati je 83 pretty cool life.


Lak se izgledom ambalaže ne razlikuje od ostalih Essence lakova, a kako bi znali da je riječ o novitetu ima na čepu zgodnu naljepnicu. Četkica je klasična 
Essence četkica, savršeno široka kao bi se s njom lijepo prekrila pločica nokta.

Ono što je meni kod ovog laka posebno je njegova nijansa koja je najbliža mint nijansi, no u sebi ima notu sive pa se lijepo uklapa u šarenilo jeseni.

Jedan sloj laka je dovoljan za potpuno prekrivanje, no ja iz navike stavljam po dva sloja. Vrijeme sušenja je kroz pet minuta što je kod gotovo svih Essence gel lakova koje sam probala, a lak će vam na noktima potrajati oko tri, četiri dana ovisno o tome koliko kućanskih poslova obavite J. Kada počne odlaziti s noktiju, odlazi ravnomjerno, a prvo se počne guliti na rubovima nokta.

Cijena ovog ljepotana je 12,90 kn za 8 ml proizvoda.

Kako bi uživali u njegovoj ljepoti prepuštam vas fotografijama te nemojte misliti da je kod mene proljeće zbog zelenila na fotografijama, nego sam lak fotkala u devetom mjesecu dok je vani još bilo lijepo i toplo J.
Kako vam se sviđa ovaj lak? Kakve boje rado nosite na jesen?


*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


Broj komentara: 6:

  1. Sviđa mi se nijansa jako! :) Stavi top coat gore, trajat će ti puno dulje ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Imam baš Essence bazu i top coat za gel lakove, no ja sam ti malo lijena za to, stavim samo ako je riječ o nekoj posebnoj prilici :D

      Izbriši
  2. Baš je lep! Nemam ni jedan sličan a boja je idealna za jesen :)

    OdgovoriIzbriši
  3. lakova nikad dosta pa bi ovog ljepotana mogla ubacii u košaricu a ima i super naziv :)

    OdgovoriIzbriši