utorak, 6. prosinca 2016.

A Week of Catrice – Day 2: Matt Lip Artist ruž u olovci

Volim ruževe u olovkama jer se zbog svog oblika lako nanose na usne, a i ne zauzimaju puno mjesta u torbici. Catrice Matt Lip Artist ruževi su me posebno zainteresirali jer osim lijepih nijansi, a i proizvođač obećaje postojanost na usnama šest sati, što je svakako jako primamljivo.

Ruževi dolaze u sedam nijansi po cijeni od 39,90 kn za tri grama proizvoda. Prednost je što dolazi u olovci na odvrtanje, tako da se ruž bez problema može potrošiti do kraja. Moja nijansa je 020 Best Rosebuddies Forever i vjerojatno očekujete neku rozastu nijansu, no riječ je o kombinaciji ružičaste i smeđe s mrvicom ljubičaste koja daje nijansi malo hladniji ton.
U nazivu ruža stoji da je riječ o mat ruž, no ja ne bi rekla da je on potpuno mat jer nije suh na usnama, nego je fino kremast i jako ugodan. Najugodnije iznenađenje kod ovog ruža je pigmentacija koja je odlična, dok bi se o trajnosti od šest sati dalo raspravljati. Naime, meni ruž na usnama potraje jedva oko tri sata i to ako ništa ne jedem. Kada nestaje nestaje ravnomjerno, ali mi se uvlači u borice i to ne izgleda lijepo, zato obavezno ispod njega nosim balzam. Koliko sam primijetila u razgovoru i čitanju recenzija ostalih blogerica, trajnost varira od nijanse do nijanse, tako da vam to bude na pameti kada budete birali Matt Lip Artist ruž za sebe. Ruž se lako nadograđuje pa trajnosti od tri sata nije veliki problem.
Sastav: Coco-Caprylate/Caprate, Octyldodecanol, Isostearyl Neopentanoate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Kaolin, Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Ozokerite, Methoxy Peg-17/Methoxy Peg-11/Hdi Isocyanurate Trimer Crosspolymer, Tocopherol, Lecithin, Hdi/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Ascorbyl Palmitate, Silica, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Ci 15850 (Red 7 Lake), Ci 77491 (Iron Oxides), Ci 77492 (Iron Oxides), Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77891 (Titanium Dioxide).

Kada se sve zbroji i oduzme meni se ruž sviđa i rado ga nosim jer sam u mat fazi, a kako u zadnje vrijeme ne izlazim baš često, na dnevnoj bazi mi je savršen upravo zbog svoje kremaste teksture.
Kako vam se sviđa ovaj ruž? Jeste li isprobali koju nijansu?



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 11:

  1. Dobar je ruž ali na kratke staze... Više preferiram dugotrajne matt zbog kojih se ne brinem dal se obrisao..

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam ovaj ruž u nijansi 010, nudasta nijansa. Odlična za svaki dan. Sviđa mi se ta kremasta tekstura kod ovog ruža, da nije baš kroz mat. A potraje dugo na usnicama.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Očito jako varira od nijanse do nijanse :D I sama volim tu njegovu kremastu teksturu koja je ugodna na usnicama :)

      Izbriši
  3. Nemam niti jedan ruz u olovci. Al morat cu kupiti koji svakako!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš nabaviti koji :) Ja sam se totalno zaljubila u ruževe u olovkama :D

      Izbriši
    2. Ma.gledala sam Catrice.. al nikako da kupim. Uvijek mi nesto drugo treba i etoo..
      Ali dobro. Rođendan mi je sljedeci mjesec pa.. 😃

      Izbriši