subota, 10. prosinca 2016.

A Week of Catrice – Day 5: Blush Artist paleta rumenila

Iako imam puno rumenila, ovoj paletici sam se jako razveselila jer su nijanse u njoj totalno moje, a i veliki sam ljubitelj Catrice mono rumenila, tako da je ova paleta pun pogodak.


Catrice paleta rumenila dolazi u tri različite nijanse od 10 g po cijeni od 35,90 kn, a moja nijansa je 030 Rock'n'Rose.

U paleti se nalaze dva shimmersta rumenila i jedno (ono u sredini) mat. 

Tekstura rumenila je puderasta, fina, a u shimmerastim rumenilima shimmer je sitno mljeven i nije napadan na licu.

Pigmentacija varira od nijanse do nijanse, prve dvije su solidne pigmentacije, dok je treća jako slabe, ali ona je i najsvjetlija pa mislim da je u ovoj paleti više u funkciji highlightera, nego rumenila. Kad kažem solidne pigmentacije, mislim taman, to su rumenila s kojima je teško pretjerati i postići klaun look.
Prve dvije nijanse su jako slične, lijepe ružičaste, s time da prva u sebi ima notu ciglaste primjese i mislim da bi ljepše pristajala osobama toplijeg podtona, dok druga ima nježnu hladniju notu. Treću nijansu nisam samostalno nosila jer mi je presvijetla, odnosno na mojoj svijetloj puti ne dođe do izražaja, nego sam je nosila u kombinaciji s mat nijansom kao highlighter.

Trajnost je ono što paletu čini kvalitetnom i isplativom jer ova rumenila na obrazima stoje dok se ne skinu. Ne mogu reći da sam ih imala na obrazima cijeli dan, ali dvanaest sati ste sigurni da vam neće nestati s obraza.
Sastav: Mica, Talc, Nylon-12, Dimethicone, Magnesium Stearate, Octyldodecanol, Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Cetyl Dimethicone, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Tin Oxide, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, May Contain: Ci 73360 (Red 30 Lake), Ci 75470 (Carmine), Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499 (Iron Oxides), Ci 77742 (Manganese Violet), Ci 77891 (Titanium Dioxide). 

 S ovom paletom rumenila družim se unazad tri tjedna i malo je reći da je obožavam, a mat rumenilo je postalo moje omiljeno rumenilo ove kasne jeseni.

Kako vam se sviđa ova Catrice paleta rumenila? Jeste li probali neku Catrice Blush Artist paletu rumenila?


*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


Broj komentara: 12:

  1. Meni je ovo rumenilo savršeno! Totalno je u rangu puno skupljih rumenila. Najsvjetliju nijansu sam skoro potrošila, također sam je miješala s prethodne dvije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si tamnoputa pa najsvjetlije rumenilo dođe do izražaja, a ja s njim, ako ga ne pomiješam izgledam ko duh :D Ali rumenila su divna ♥.

      Izbriši
  2. Nisam probala ali nijanse su mi pree. Totalno moje nijanse!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I KUPILA SAM JE.
      KORISTILA SAM JE VEĆ PAR PUTA, ZASAD SAM ZADOVOLJNA!
      MISLIM DA NIJE BAŠ TA NIJANSA,NEGO 020,ALI SVAKAKO SAM ZADOVOLJNA RUMENILIMA!
      ANETA

      Izbriši
  3. Divne su boje, sve takve inače nosim i volim :)

    OdgovoriIzbriši
  4. rumenilo je prelepo dopadaju mi se nijanse !


    http://highheelpoodl.blogspot.rs/
    yt:https://www.youtube.com/channel/UCe6v0nokd9Aesjrzu3bdarA

    OdgovoriIzbriši
  5. Vec dugo trazim po drogerijama u mom gradu upravo ovu paleticu i nikako da ju nadem. Boje su uprave one koje i inace volim nositi. I ugledavsi tvoje svoceve sad ju zelim jos vise.

    OdgovoriIzbriši