utorak, 20. prosinca 2016.

Nivea Hairmilk šampon i regenerator

Volim Nivea šampone te sam se razveselila kada je na tržište došao Hairmilk dvojac, posebno zato što se pojavio u Nivea plavoj ambalaži i prva asocijacija mi je bila da ima klasičan Nivea miris, a kad to kažem mislim na Nivea univerzalnu plavu kremicu. Nažalost miris nije identičan kao kod plave Nivee, ali joj je jako sličan i to je kod mene veliki plus odmah u startu.

Hairmilk dvojac namijenjen je suhoj, lagano oštećenoj kosi te sadrži mliječne proteine koji obnavljaju svaki pramen kose bez otežavanja, ulje makadamije koje prodire duboko u kosu i time povećava njezinu elastičnost te Eucerit® koji obnavlja površinu kose i tako je štiti od vanjskih utjecaja.

Moja kosa nije suha. Imam masno vlasište te isušene vrhove koji su zbog toga skloni pucanju kod češljanja. Kako šamponi za masnu kosu znaju biti preagresivni te mi moje suhe vrhove još više isuše, a ne produže mi vrijeme između dva pranja kose, odustala sam od njih i pomirila sam se s činjenicom da kosu trebam prati svaki drugi / treći dan te biram šampone koji će mi pružiti malo jaču njegu. Nivea Hairmilk se savršeno uklopio u tu priču.
Hairmilk šampon dolazi u bočici od 250 ml. Tekstura mu je kremasta te pri pranju kose stvori lijepu pjenu i lako se ispire. Ono što mi se posebno sviđa je to što kosu dobro opere, a da pri tome ne ostavi osjećaj teške kose, nego čiste i lepršave, pune živosti rekla bih.

Hairmilk regenerator dolazi u nešto manjoj bočici od 200 ml. Tekstura je također kremasta, samo što je dosta gušća od teksture šampona. Regenerator je namijenjen intenzivnoj njezi kose te to i radi jer je nakon njegovog korištenja kosa fina, svilenkasta, mekana i sjajna te što je najvažnije izgleda zdravo.
Proizvodi mi nisu dodatno mastili kosu što je kod mog tipa kose jako bitno.

Miris sam već spomenula na početku i on je divan te će vam se u kosi zadržati dugo, oko jednog dana, a samim time će i naglasiti svježinu vaše kose.

Hairmilk dvojac je trevel friendly jer se klip - klap čep poprilično teško otvara i zatvara, tako da nema straha da će vam se rasuti po putnoj torbi.

Cijena svakog proizvoda je 20,90 kn.

Iako imam prirodno mekanu kosu, nakon pranja kose ne mogu maknuti ruke iz nje i stalno je diram jer nisam mislila da kosa može biti toliko mekana te vam mogu reći da je Nivea napravila odličan posao s Hairmilk linijom te ukoliko želite razmaziti svoju kosu svakako probajte ovaj dvojac.

Jeste li probali Nivea Hairmilk liniju? Kako vam se sviđa?


*PR – Proizvodi su ustupljeni na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


Broj komentara: 6:

  1. Nisam probala, ali mi super zvuči, tako da ću morati. :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Uživala sam čitajući tvoju recenziju jer uvek volim da uporedim tuđe sa svojim mišljenjem :)
    Delimo oduševljenje!

    OdgovoriIzbriši
  3. volim ove proizvode, kosa je nestvarno mekana i njegovana nakon njih.. jedino ih koristim odvojeno, jer kad ih skupa stavljam nekako mi je preemekana :D :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, nisam mislila da kosa može biti toliko mekana :D

      Izbriši