srijeda, 4. siječnja 2017.

Favoriti 2016. ~ preperativa ~

Prošlogodišnje favorite mogli ste čitati u četiri posta: njega lica, njega tijela, njega kose i make up. Ove godine nemam puno favorita kao prošle godine te će favoriti biti podijeljeni u dva posta – preperativna i dekorativna kozmetika.

Kada sam birala favorite skoncentrirala sam se samo na proizvode koje sam probala u 2016. godini i koji su mi se jako svidjeli. Naravno da ima proizvoda koje obožavam i koji zaslužuju svake godine biti među favoritima, no onda bi se ovaj post odužio i to ne bi bilo to.

Njegu lica ne mogu zamisliti bez ovih pet proizvoda te su me se upravo oni dojmili dovoljno da se nađu u ovome postu.

Uriage termalna voda je odlična, osim što me osvježi, ublaži mi crvenilo kože, a koristila sam je najčešće nakon skidanja šminke te prije nanošenja kreme, umjesto tonika za lice. Volim pakiranje od 50 ml jer mi je zgodno za nositi u torbi, no koliko je trošim mislim da ću si uzeti i veliko pakiranje za trošenje kod kuće.

Bocassy Max Moisturizer* (recenzija) je odlična krema za dubinsku hidrataciju, a pri tome ostavlja kožu nahranjenom i mekanom na dodir. Iako je namijenjena normalnoj i suhoj koži, savršeno se slagala s mojom masnom kožom sklonoj dehidraciji te sam je koristila za noćnu njegu. Sadrži mliječne peptide i vitamin F koji obnavljaju lipidnu barijeru.

Magnitone Barefaced je savršen proizvod u čišćenju lica i koristim ga svaki drugi dan unazad osam mjeseci te mi pore nikada nisu bile tako čiste te sam primijetila da mi se smanjila potreba za korištenjem mehaničkog pilinga.

Nivea Creme Care krema za umivanje (recenzija) je umivalica za sve ljubitelje klasičnog Nivea mirisa. Nježna je, ne isušuje, odlično čisti te još bolje miriši.

Uriage Moisturizing Lipstick je odličan hidratantan balzam za usne. Imam jako zahtjevne usnice, a i volim nositi mat ruževe koji također znaju isušiti usnice te mi rijetko koji balzam pruži dovoljno hidratacije kako one ne bi pucale. Uriage Moisturizing Lipstick je jedan od rijetkih balzama koji u tome uspijeva, a i odlično je što je u stiku pa ga mogu nositi i koristiti kad sam izvan kuće.

Kako sam cijelu godinu vodila borbu s divljanjem hormona zbog trudnoće, ovi proizvodi za njegu tijela dominirali su u njezi kod mene tek u drugom dijelu godine jer u prvom nisam podnosila nikakve mirise.

Olival koncentrat za ruke i nokte s lavandom* (recenzija) mi je sanirao ekstra suhe ruke te pomogao da mi ne nastave pucati i da se ne počnu stvarati rane zbog čestog pranja ruku.

L'Erbolario kremu za tijelo iz linije Iris sam dobila za Božić od sestre i toliko sam oduševljena s tim proizvodom da je zaslužio svoje mjesto među favoritima. Osim što divno njeguje i hidratizira kožu tijela, miriši božanstveno ♥. To je jedna od onih mazalica čiji miris traje i traje, a uz nju ne trebate imati parfem.

L' Angelica proizvodi su nedavno došli na naše tržište te sam do sada imala prilike probati jedino ovu tuširalicu u kombinaciji pamuka i bijelog mošusa te vam mogu reći da je wow. Osim mirisa koji je stvarno predivan, sviđa mi se i osjećaj koji ostane na koži nakon tuširanja. Koža je na dodir mekana te sam nakon prvog tuširanja mislila da si umišljam, no nakon nekoliko tuširanja znam da je za to zaslužna upravo ova tuširalica.

Njezi kose uvijek posvećujem puno pažnje, a ova tri proizvoda o kojima ćete čitati u nastavku su recept za lijepu, mekanu i sjajnu kosu.

Nivea Hairmilk*(recenzija) dvojac me je osvojio nakon prvog pranja. Nisam mislila da kosa može biti toliko mekana kao nakon korištenja ovog šampona i regeneratora, a miris najsličniji mirisu plave Nivee u kosi je neprocjenjiv.

L'oreal Professionnel Mythic Oil za obojenu kosu* je savršeno ulje jer kosu ostavlja sjajnom, a ne masnom. Nanosim nekoliko pumpica na polu suhu kosu, a miris koji ostaje nakon što ste ga nanijeli je senzualan, ženstven, jednom riječju predivan.

Vidjeli ste proizvode koji su me oduševili u 2016. godini. Nema ih puno, no to je probrano društvo.

Kako vam se sviđaju moji favoriti iz područja preperativne kozmetike? Koji je vaš favorit u 2016. godini?


*PR proizvod


Broj komentara: 16:

  1. Nivea dvojac za pranje kose je stvarno odličan! I meni su u favoritima :) Odličan post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što se slažemo oko Nivea dvojca :D Hvala ti :*

      Izbriši

  2. Mene je ove godine oduševila Nivea day care nourishing krema za lice za suhu kožu, do sad mi ništa od nivee nije odgovaralo jer nisam osjetila nikakvu hidrataciju, ali ova krema je wow i ima spf 15 :D a probala sam hrpu kremica za lice jer imam jako suhu i dehidriranu kožu...trebala bi probati i tu od Bocassy-a. Od olivala su mi odlični tonik i piling za lice. Da li bi ovaj Magnitone Barefaced čistač odgovarao za suhu kožu ili bi bio pre agresivan?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bocassy ima predivne proizvode tako da vjerujem da ćeš pronaći nešto za sebe, a ova krema je predivna ♥. Magnitone Barefaced dolazi s Active Clean četkom, a postoji i Sensitive četka koja se može posebno kupiti i ona je za osjetljivu kožu. Sam čistač mislim da bi odgovarao i osobama sa suhom kožom jer ima pulsirajuću tehnologiju, a ne rotaciju, tako da ne razvlači kožu nego djeluje dubinski. Jako je sličan Clarsonicu, samo jeftiniji :D

      Izbriši
  3. Uriage termalna voda je i meni odlična, a Nivea kremu za umivanje sam koristila za skidanje šminke s očiju i lica isavršeno funkcionira! :) btw, zanima me gdje si kupila Magnitone Barefaced?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Magnitone Barefaced sam uzela na feelunique na nekoj odličnoj akciji :D

      Izbriši
  4. Od svega ovog isprobala sam samo Nivea umivalicu ciji sam travel size dobila. I odlicna mi je, iako uopce ne volim onaj Nivea miris za ovakvu dobru umivalicu cu si zacepit nos :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj, ti si jedna od rijetkih koja ne voli klasičan Nivea miris :D

      Izbriši
  5. L'erbolario Iris <3, odlična kremica intenzivnog mirisa. Obožavam ali ju koristim rijetko zbog muža koji stalno prigovara na miris, a sad i zbog bebe.
    Termalne vode su zakon :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bebica mi zasad nije reagirala na miris L'erbolario Irisa tako da se navečer namackam kad je stavim spavati malo da se opustim :D

      Izbriši
  6. Slazem se za olival kremu, imam je i ja :D Slike su ti odlicne!
    Nikolina's beauty world

    OdgovoriIzbriši
  7. Divni favoriti! Za Bocassy kremicu sam mislila da će biti puno teža, baš mi se svidjela tekstura i djelovanje. Počela sam ju koristiti tek nakon tvojih hvalospjeva, do tada je stajala u frižideru i čekala svoj red :)
    Uriage balzam mi je fenomenalan i našao se i među mojim favoritima, Magnitone je isto moja velika ljubav, kao i L'Angelica gel i L'oreal Professionnel ulje za kosu ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je što ti se sviđa Bocassy kremica :D I sama sam na opis kreme mislila da je samo za suhokošce, ali mi je jako drago što nije tako :) Uriage balzam mi je novi miljenik, a odlično je što je u stiku pa ga mogu nanositi i izvan kuće :D

      Izbriši
  8. Uh, imamo nekoliko zajedničkih favorita, mislim da ćeš ih prepoznati :D
    A neke od tvojih želim da probam, jako se lepa grupica tu okupila :)

    OdgovoriIzbriši