petak, 30. ožujka 2018.

L.O.V The GlowRious Highlighting & Bronzing Paleta 010 Rose Addiction


The GlowRious Highlighting & Bronzing paleta na sam pogled odiše luksuzom, što zbog zlatne ambalaže, što zbog divota koje se nalaze u njoj. Moram priznati da sam se zaljubila u nju na prvi pogled i da me to još uvijek drži pa prema tome vidite i u kojem smjeru će ići ova recenzija.


Paleta dolazi u zlatnoj kutijici od čvrstog kartona koja se zatvara na magnet. Izgleda jednostavno, a opet prekrasno. Kada se otvori ima veliko ogledalo i tri različita proizvoda iluminator, highlighter i bronzer. Ono što je zajedničko za sva tri proizvoda je da se lako nanose na lice i predivno se stapaju s kožom te se ne truse. Jako su pigmentarni, savršeno se blendaju i ne mrdaju s lica dok se ne skine šminka.

Paleta dolazi u dvije nijanse, a moja je u nijansi 010 Rose Addiction.
Soft Illuminator na prvu izgleda poput pudera, no kada ga nanesete na lice vidite da ima sitne sjajne čestice. Iluminator se koristi za posvjetliti određene dijelove lica, no ja ga koristim kao highlighter kada mi treba neka umjerenija verzija.

Metalic Highlighter je moj favorit. Kako sam dobila ovu paletu ne odvajam se od njega i moja omiljena Mary-Lou je pala u zaborav. Highlighter je ekstra pigmentaran i zbog toga možda nije za svakoga jer ukoliko niste pažljive sjajit ćete se ko božićna jelka, no ja ga obožavam i koristim ga skoro svaki dan. Highlighter je one predivne šampanj nijanse koja pristaje svakom tenu.

Luminous Bronzer nije za konturiranje lica jer sadrži sitni zlatni shimmer, ali će licu dati predivan osunčani izgled. Vuče na narančasto pa ne znam kako bi pristajao osobama hladnog podtona. Koristila sam ga umjesto rumenila, no kako sam svjetloputa, mislim da će mi bolje pristajati kad uhvatim malo boje, tj. u ljetnim danima.
Iako sam ovom paletom i više nego zadovoljna, moram napomenuti da ima 
cvjetni miris koji smatram nepotrebnim u ovakvom proizvodu, a ima i osoba koje su osjetljive na mirise te će ih on iritirati.

Cijena palete je 117,90 kn za 12,5 ml proizvoda, a može se pronaći u dm i Muller prodavaonicama.

Kako vam se sviđa ova ljepotica? Koristite li highlightere i bronzere?


*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.


4 komentara: