četvrtak, 29. ožujka 2018.

L.O.V LipAffair Color&Care Matte ruž za usne 950 Guilty Conscience


Volim ruževe svih finisha, no zaluđenost mat ruževima već dugo me drži, a kako mat ruževi često znaju isušiti usnice, stalno sam u potrazi za onim tko će napraviti minimalnu štetu ili po mogućnosti nikakvu.


L.O.V LipAffair mat ruževi dolaze u jednostavnoj mat crnoj ambalaži koje je na dodir kao gumena, mekana te se poklopac zatvara na magnet i uz klik smo sigurni da nam se neće otvoriti u torbi. U prodaji je osam različitih nijansi, a moja je 950 Guilty Conscience.
Nijansa 950 Guilty Conscience je zbilja posebna jer je njezinu boju teško opisati riječima. To je neka kombinacija smeđe i boje šljive te vuče prema hladnijim nijansama. Savršena je za hladnije dane.

Ruž je izrazito pigmentaran i lako se nanosi u jednom potezu. Tekstura je nešto predivno, kremasta i mekana poput baršuna te na usnicama nemate osjećaj težine kada ga nosite. Trajnost mu je jako dobra i dugo će potrajati ukoliko ne konzumirate ništa od pića i hrane, a ako konzumirate onda ćete ga morati malo popraviti jer će izblijediti na unutrašnjosti usnica.

Ono što je važno naglasiti da mi nije isušio usnice, no ispod njega sam nosila balzam kao što ga nosim ispod svih mat ruževa, a nedostatak je to da će naglasiti suhe dijelove, zato prije nošenja ovog ljepotana, usnice treba pripremiti, odnosno napraviti piling usana.
Ruž se može kupiti u dm i Muller prodavaonicama po cijeni od 78,90 kn za 3,5 g proizvoda.

Zaljubila sam se u teksturu ovog ruža, kao i u njegovu neobičnu nijansu, a planiram se počastiti još kojom.

Jeste li isprobali neki od L.O.V LipAffair mat ruževa? Kako vam se sviđa ova nijansa? Volite li mat ruževe?


*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 8: