četvrtak, 6. rujna 2018.

Summer edition 2018.


Jesen nam polako kuca na vrata, no dugujem vam još jedan ljetni post, a to je onaj o ljetnim favoritima. Među favoritima ćete pronaći nekoliko noviteta i jedan stari proizvod koji sam voljela i prošle godine, a post o prošlogodišnjim favoritima možete pročitati ovdje.

• Kada se štitimo od sunca, često zaboravimo zaštititi kosu i onda kad se vratimo s godišnjeg ona izgleda kao metla jer ju je isušilo sunce i sol. Na plaži stalno nosim šešir, tako da je moja kosa gotovo stalno skrivena, osim kad plivam. Olival Sun Hair* je zaštitni sprej za kosu koji sadrži UVA i UVB zaštitu te se nanosi na kosu prije izlaganja suncu. Ja sam ga nanosila na plaži, tako da sam četiri do pet pumpica umasirala u kosu s naglaskom na vrhove. Sprej je uljne teksture, tako da se može koristiti i tijekom godine na vrhovima kose. Ono što mi se sviđa je to što mi nije dodatno zamastio kosu i ima fini morski miris.

Afrodita Sun Care Kids mlijeko za zaštitu od sunca je namijenjeno djeci, no meni i mužu je bilo odlično tako da smo ga i mi koristili. Mlijeko je rjeđe teksture, no ne čudi jer je riječ o spreju. Uz pomoć pumpice se lako i brzo nanosi, lijepo se stapa s kožom, brzo se upija i nije masno, a još je i vodootporno. Odličan proizvod.

• Još jedna mazalica koja me je oduševila je Sundance sprej za sunčanje*. Bočica nije na fotografiji jer sam je zabunom bacila, tako da o kojem je spreju riječ možete vidjet klikom na moj Instagram profil (ovdje). Također je to jedan predivan proizvod koji je ugodan na koži jer nije mastan, transparentan je i miriši na kokos.

• I prije sam koristila Sundance fluid za lice* dok je bio u drugačijoj ambalaži te sam mislila da je riječ o istom proizvodu, no formula ovog fluida mi se puno više sviđa jer nema tako intenzivan miris, ne ostavlja bijeli trag na licu i lijepo matira, a što je najvažnije nije mi ostavio kaos na licu u vidu začepljenih pora.

 La Croa balazam za brzo tamnjenje* je proizvod koji ne mogu dovoljno nahvaliti, eto toliko mi se svidio. Ima drugačiju teksturu od svih proizvoda za brzo tamnjenje koje sam probala. Tekstura je nekako gelasta, lagana, masnija je, ali nije teška poput pekmeza i marmelada koje sam prije koristila. Jedan jako, jako dobar proizvod o kojem više možete pročitati u recenziji ovdje.

• Ovo je jedan staro – novi favorit, a koliko ga volim dovoljno govori činjenica da je i prošle godine bio među favoritima ljeta. Olival Sun Stick je mali multipraktik koji volim imati u torbici da me sunce ne iznenadi. Najčešće ga koristim za vrat i dekolte, a na plaži mi služi umjesto balzama za usne.
To bi bila ekipica koja me je ovo ljeto najviše oduševila i koju sam s guštom koristila.

Jeste li probali neki od ovih proizvoda? Koji je proizvod bio vaš ljetni hit?


*PR proizvodi


2 komentara:

  1. S obzirom da mi je ljeto trajalo 10 dana nije me nista odusevilo :D Zezam se... Afrodita ulje za tamnjenje.. odlicna stvar! I nivea posion poslje suncanja! +10

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe, toliko čekamo ljeto i pripremamo se, a onda proleti za tren :D Koristila sam Afrodita ulje za tamnjenje i slažem se da je odlično :D

      Izbriši