nedjelja, 9. studenoga 2014.

Essence Hello Autumn kolekcija

Kada sam kod drage Mishe na blogu Crossing Beauty vidjela ovu kolekciju, malo je reći da sam se zaljubila u nju na prvi pogled te sam znala da će se nešto od tih proizvoda naći kod mene. Proizvode sam kupila u Mülleru i jedva sam ih pronašla jer nisu stajali na Essence stalku, nego izmiješani u košari te da nije bilo ljubazne prodavačice otišla bih praznih ruku. Izabrala sam četiri proizvoda koja su mi bila najzanimljivija, a ako vas zanima više o njima nastavite čitati post.
Kolekcija Hello Autumn je jesenska LE kolekcija, a od osamnaest proizvoda koji se u njoj nalaze, ja sam si odabrala četiri. Cijelu Hello Autumn kolekciju možete vidjeti na Essence stranicama ovdje.

Set za obrve u nijansi 01 leaves are in the new beef je tamnija nijansa namijenjena brinetama i ona je bila jedina koju sam pronašla, a kako je moj set za obrve pri kraju, odlučila sam ga uzeti. Iako sam plavuša, ove nijanse ću moći iskombinirati  za popunjavanje svojih obrva jer nije riječ o jako tamnim nijansama te mislim da djevojkama s jako tamnim obrvama set ne bi odgovarao. Uz sjenilo za popunjavanje obrva, nalazi se i highlighter te kistić koji je solidan i može poslužit ukoliko idete negdje i na put te zaboravite ponijeti svoj kist. Cijena seta za obrve je 21,90 kn.
Sastav: TALC, MICA, ZINC STEARATE, DIMETHICONE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, PHENOXYETHANOL, CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Multi colour puder dolazi u jednoj nijansi 01 autumn & the city, a čine ga četiri smeđe zlatne nijanse te njihova kombinacija daje poseban touch licu. Koristila sam ga na puder umjesto highlightera da bi malo osvježila lice, a može poslužiti i za konturiranje. Sadrži suptilan shimmer i jako lijepo se blenda. Za 10 g ovog pudera potrebno je izdvojiti 28,90 kn.
Sastav: TALC, MICA, DIMETHICONE, ZINC STEARATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, ZEA MAYS (CORN) STARCH, SILICA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, NYLON-12, TIN OXIDE, HDI/TRIMETHYLOL HEXYLLACTONE CROSSPOLYMER, DIISOSTEARYL MALATE, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, MAY CONTAIN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Colour adapting rumenilo je nešto što sam prvi put isprobala, a riječ je o rumenilu koje reagira na individualnu pH vrijednost kože i prema tome se pretvara u ružičasto na obrazima. Dolazi u dvije nijanse, a ja im nisam mogla odoljeti te sam kupila obje.

01 beauti – fall red u kutijici izgleda poput highlighteta, puderasto sa sitnim suptilnim shimmerom, dok na obrazima daje jednu lijepu roza nijansu, a shimmer je jedva vidljiv.

Sastav: TALC, MICA, ISONONYL ISONONANOATE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, LAUROYL LYSINE, POLYETHYLENE, AQUA (WATER), CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, TIN OXIDE, ALUMINA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRIC ACID, BHT, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 45380 (RED 21), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).



02 keep clam & go for a walk u kutijici ima boju nježne baby roza, shimmer je puno manje vidljiviji, nego kod prve nijanse, a na obrazima daje malo jaču roza boju.

Sastav: TALC, MICA, ISONONYL ISONONANOATE, ISOPROPYL ISOSTEARATE, LAUROYL LYSINE, POLYETHYLENE, AQUA (WATER), TIN OXIDE, ALUMINA, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CITRIC ACID, BHT, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 45380 (RED 21), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Za 10 g rumenila potrebno je izdvojiti 21,90 kn.
Na swatchevima se ne vidi najbolje i zato ću vam pokazati kako oba rumenila izgledaju na obrazima. Na fotografijama nemam nikakvu podlogu, samo rumenilo, tako da nemojte gledati na neujednačeni ten i nepravilnosti, nego nijansu rumenila.
Vidite da su kod mene oba rumenila gotovo iste nijanse, što ne znači da će tako izgledati na vama jer ovisi o inidividualnoj vrjiednosti pH vaše kože. I moram vas upozoriti, kad sam prvi put nanijela rumenilo,na obrazima se ništa nije vidjelo pa sam stavila još jedan sloj. Kad sam se kasnije pogledala u ogledalo izgledala sam poput klauna i sva sreća da sam ih samo isprobavala te da nisam takva izašla van iz stana. U čemu je fora, kad nanesete rumenilo ono se jako slabo vidi i treba pričekati nekoliko minuta da rumenilo reagira na pH kože i tek nakon nekog vremena dobijete roza boju na obrazima te zato treba pažljivo rukovati s ovim rumenilima, pogotovo ako ste svijetle puti kao ja.


Kako vam se sviđa ova kolekcija? Koji je vaš omiljeni dekorativni proizvod ove jeseni?

53 komentara:

  1. Slike su preeedivnee :)) set za obrve mi se jako svidja, odlicna recenzija :)

    OdgovoriIzbriši
  2. divne sličice :)
    color adapt rumenilo se čini simpa, i multicolor puder :)

    OdgovoriIzbriši
  3. jako mi se sviđa kolekcija, ako je kod mene još ima kupujem sve osim seta za obrve :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ovaj multi color puder ima presladak izgled! Ne mogu ga se nagledati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Potrudili su se oko dizajna i baš su lijepo dočarali jesen :D

      Izbriši
  5. Ajme, kako su ova rumenila kul!! Želim si ih! A onaj multicolor puder izgleda predivno u ambalaži <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  6. Svida mi se ova kolekcija a od proizvoda koje si ti kupila ovaj multi colour puder mi izgleda prekrasno. Iskreno za ovakva rumenila prvi put cujem ali su mi totalno fora i svakako cu ih morati potraziti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam čula za adaptirajuća rumenila, ali ih nikada nisam koristila do sada i baš mi se sviđaju :D

      Izbriši
  7. Rumenila zaista zvuce zanimljivo btw super fotografije

    OdgovoriIzbriši
  8. Rimenila su fnatastična! idem odmah sutra vidjeti imali ih kod mene kupiti

    OdgovoriIzbriši
  9. Multi colour puder izgleda jako zanimljivo :)! Kao i rumenilo, prvi put čitam da postoji takvo rumenilo :D Slike kao i uvek divne :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Multi colour puder daje baš lijepe nijanse na licu, a rumenila su prezanimljiva :)

      Izbriši
  10. Super su ti slike! Najvise mi se svidio multi color puder, bas je jesenski i nekako bi ga najprije koristila od svih drugih proizvoda :D

    OdgovoriIzbriši
  11. Kupila bih ovaj multicolor puder, pa makar za ukras! :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Mene bas privlaci ovaj Multi colour puder :-)

    OdgovoriIzbriši
  13. ma sve mi se sviđa :D
    fora su mi rumenila, kao oni ruževi koji su u tubi zeleni a na usnama ovise o boji kože... sjeća li se toga još itko ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sjećam se tih ruževa, ali kroz maglu :D To je bilo davno, u 80-ima :D

      Izbriši
    2. Meni su zeleni nekako u magli, ali pamtim neke u zlatnoj šljaštećoj ambalaži koji se nisu dali skinuti s usana 8-)

      Zanimljiva su ova rumenila, mada ja ne bih bila sigurna s nanošenjem toga. Nisam baš na ti s rumenilima :D. Inače, odlično si to recenzirala :).

      Izbriši
    3. E da, bili su i neki zlatni, na njih sam zaboravila :D Meni su rumenila must have jer bi bez njih bila ko duh :) Hvala ti draga :)

      Izbriši
  14. Muller ima najbolje prodavačice, baš ih uče kulturi i simpatičnosti, tako da se uvijek veselim kad idem tamo, ne idem s grčem u želudcu hehe :D
    set za obrve mi se čini fora jako, i sama ambalaža cijele kolekcije je predivna <3 set bi mogao poslužiti i kao sjenilo čini mi se, ovako za svaki da su mi zahvalne boje
    hvala na savjetima za rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se za prodavače u Mulleru, oni znaju onu granicu između ljubaznosti i napornih prodavača, što je rijetko :) Set za obrve bi mogao poslužiti kao sjenila, ali hi još nisam tako koristila, a boje su baš lijepe :D

      Izbriši
  15. Divno! Hvala na predstavljanju kolekcije :)

    OdgovoriIzbriši
  16. Na slikama je dočarana jesen koju je Essence iskoristio za ovu kolekciju :)
    Multi colour ne može proći nezapaženo, baš je divan i meni je najljepši od svih Hello autumn proizvoda.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Morala sam ubaciti lišće dok pišem o jesenskoj kolekciji :D Multi colour je predivan :)

      Izbriši
  17. I ja sam se kod nje zaljubila u kolekciju :D Multi colour puder 01 mi je prekrasan, a vidim da su i ostale cure pale na njega<3 Ja rijetko kad ulovim nešto iz LE kolekcija pa se nadam da ću imati više sreće ovaj put.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mogu ti reći da i ja često propustim LE kolekcije jer zakasnim, ali ovaj put mi se nešto posrećilo :D

      Izbriši
  18. Divna kolekcija, mislim da će past set za obrve :D

    OdgovoriIzbriši
  19. Moram da kažem da imaš prelijepe oči :D kada sam došla u drogeriju, prije par dana, s namjerom da kupim nešto iz te kolekcije, sve je bilo rasprodano osim lakova za nokte :( nadam se da će mi se posrećiti, jer mi se Multi color puder jako dopada :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :) Lakovi za nokte su me baš privlačili zbog mijenjanja boje na različitoj temperaturi no kad sam vidjela recenziju kod nail crazy sam odustala jer ne rade ono što bi trebali. Nadam se da ćeš pronaći negdje multi coulor puder :D

      Izbriši
  20. keep clam & go for a walk mi se jako sviđa ♥
    slike su ti predivne, prave jesenske :)

    OdgovoriIzbriši
  21. Puder izgleda predivno, a rumenila su osmisljena vrlo interesantno.

    OdgovoriIzbriši
  22. Ne zna se šta je lepše :) Naravno, rumenila su mi privukla najviše pažnje.
    A kod nas će stići verovatno sledećeg proleća pošto je još uvek neka beach kolekcija na policama :( L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tragikomično, no morala sam se nasmijati na beach kolekciju. Nadam se da će ova jesenja kolekcija stići dok jesen još traje :)

      Izbriši
  23. Posto ce ovo kod nas doci mozda sledece jeseni, znam da ce pasti jedan set za obrve. :)
    I radujem se njegovom isprobavanju sledece godine :D

    OdgovoriIzbriši
  24. Multi colour puder sam baš neki dan škicnula i razmišljala da li da ga kupim, presladak mi je. Super mi je ovaj post. (:

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Multi colour puder jako lijepo osvježi lice, a zbog svojih sjajnih čestica može se koristiti i kao highlighter :D

      Izbriši