utorak, 24. svibnja 2016.

Bocassy micelarna voda i tonik

Na jesen prošle godine Bocassy je izbacio nekoliko noviteta. Među njima su se našli anti – age serum o kojem sam pisala ovdje te micelarna otopina i tonik o kojima ću vam danas pisati.

Micelarna i tonik se nalaze u identičnoj ambalaži pa kod kupovine i korištenja treba biti oprezan kako ne bi došlo do zabune. Dolaze u elegantnim plastičnim bijelim bočicama od 200 ml sa srebrnim čepom te je ovim dizajnom Bocassy još jednom pokazao kako se minimalističkim dizajnom može postići privlačan izgled i elegancija.

Bocassy micelarna voda
Prvo što će vas kod ove micelarne osvojiti je njezin predivni miris po ružama što nije ni čudo jer micelarna u svom sastavu sadrži ružinu vodicu. Osim ružine vodice micelarna sadrži korijen ginsenga, cvijet nevena i kamilice te hijaluronsku kiselinu te je upravo njezin sastav čini blagom micelarnom koja će odgovarati i najosjetljivijoj koži. Micelarna mi se nije pokazala dobrom za uklanjanje maskare, iako ne koristim vodootpornu maskaru, ali meni to ne smeta jer za uklanjenje šminke s očiju koristim dvofazne skidače. Micelarnu koristim za skidanje šminke s lica i ona taj posao radi odlično te ne ostavlja lice nakon skidanja ljepljivim. Nakon što sam skinula šminku s lica micelarnom imam običaj umiti se jer jedino onda imam osjećaj potpuno čiste kože, a ovu divnu micelarnu mi je žao tako koristiti pa je koristim ujutro umjesto umivanja. Da ne bi došlo do zabune, umijem se ujutro, ali samo s vodom, ne koristim pri tome pjene i glelove, a sebum koji se nakupio preko noći i ostatke kreme od večernje njege uklonim ovom micelarnom nakon čega nastavljam s daljnjom njegom. Takav način korištenja mi se pokazao kao pun pogodak, a na licu mi ostavi osjećaj svježine i razbudi me ugodnim mirisom ruže.

Sastav: Aqua, Glycerin, Rosa Damascena Flower Water, Panthenol, Sodium Cocoyl, Glutamate, Sodium Dilaureth – 7 Citrate, Chamomilla Recuitita Flower Extract, Panax Ginseng Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, PEG – 40 Hydrogenated Castor Oil, Citric Acid, Cetrimonium Chloride, Tetrasodium Edta, Parfum, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Bocassy tonik
Tonik se savršeno nadopunjije s micelarnom jer nakon što smo očistili lice, umili se potrebno je koži vratiti prirodni pH kao i očistiti ostatke kamenca s lica prije nego na njega nanesemo serum / kremu. Za razliku od micelarne, miris tonika je puno blaži, a miriši biljno. Boja mu je žuto –smeđa. U sastavu ima aloe veru, zeleni čaj i neven koji su odlični saveznici u njezi kože. Tonik se nanosi na blazinicu s kojom se prebriše cijelo lice i vrat, a ja sam ga koristila dva puta dnevno, ujutro i navečer.

Sastav: Aqua/Water, Glycerin, Calendula Officinalis Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Sodiu Benzoate.

Bocassy micelarna i tonik ne sadrže parabene, mineralna ulja i alkohol,  a mogu se pronaći u DM, Bipa i Kozmo drogerijama po cijeni od 59,90 kn.

Ukoliko tražite proizvode koji će biti nježni prema koži i imaju odličan sastav svakako im pružite šansu.

Volite li Bocassy proizvode? Kako vam se sviđaju Bocassy micelarna i tonik?



*PR – Proizvodi su ustupljeni na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost. 

Broj komentara: 18:

  1. Ja uopće ne znam da ovo postoji! :OOO
    Taman sam potrošila micelarnu i trebam novu, ovo ću sigurno kupiti. Čak ni cijena nije prevelika! :)
    Za oči također planiram neki dvofazni koristiti opet, pa mi to nije problem. :)
    Nemaš pojma kak si me sad oraspoložia! haha Već danima muku mučim koju micelarnu isprobati. xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E baš mi je drago :) Nadam se da će ti se sviđati :D

      Izbriši
  2. Čini se ok, a i cijena je prihvatljiva! Ja kao i Anita nisam pojma imala da ovoga ima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, Bocassy je poznat po serumima i kremama, a ovaj dvojac je nepravedno zanemaren :D

      Izbriši
  3. Gdje ja živim pa ne znam da su izbacili micelarnu?? :D Zvuči mi divno, mislim da bih čak i miris ruže preživjela, a i cijena je pristupačna. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Super deluje,moracu da probam,taman sad zavrsavam sa ovom micelarnom koju koristim!Blog ti je super,pratim te,volela bih da i ti pogledas moj blog i da postanes citalac ako zelis 😘😘😘

    OdgovoriIzbriši
  5. Micelarnu sam već potrošila i slažem se s tvojim mišljenjem - odlična je, ali ne ukljanja maskaru.
    Tonik još uvijek trošim i jako prija mojoj koži lica

    OdgovoriIzbriši
  6. Nisam probala ovaj dvojac, ali bih, naravno :) Micelarnu isto ne koristim kao jedini korak uklanjanja šminke zbog istog razloga :P Vjeruješ li da ništa od Bocassya nisam još probala? xD Imat ću prilike valjda!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš to promijeniti :D Bocassy mi je jedan od dražih brendova, a mojoj koži baš odgovaraju njihovi proizvodi :D

      Izbriši
  7. Nisam ih isprobala. Micelarnu preskačem, ali tonik bi baš mogla probati. Upravo završavam svoj Olival iz linije sa smiljem pa čisto promjene radi. Već drugi tvoj post koji me motivirao na kupnju?! Thanks! ;) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako ti se sviđao Olival tonik, sviđat će ti se i ovaj :D Uz Byphasse, to su mi tri najdraža tonika koja se mogu pronaći na našem tržištu :D

      Izbriši
    2. Nadam se da će ti se sviđati kao i meni :))

      Izbriši