utorak, 27. ožujka 2018.

L.O.V ExtraOrdinary Perfecting Fluid Foundation 025 Sand Sophistication


Ne dajte se zbuniti izgledom ambalaže kao ja, jer ovdje je riječ o tekućem puderu koji dolazi u ambalaži prepoznatljivoj za kompaktne pudere, no nije samo to posebnost ove male kutijice, a o tome ćemo nešto kasnije.


ExtraOrdinary Perfecting Fluid Foundation dolazi u četiri nijanse, što smatram izrazito malim brojem jer će se žene teško uklopiti u ponuđene nijanse kako bi našle svoju odgovarajuću. Moja nijansa je 025 Sand Sophistication i nije najsvjetlija nego je ona iza nje te kada sam je isprobala na ruci izgledala mi je jako tamno, dok na licu nije tako strašno. Mrvicu je tamnija, no sad je zima (iako je kalendarski počelo proljeće) i imam svoj zimski ekstra bijeli ten te vjerujem da će mi biti savršena čim uhvatim prve zrake sunca.
E sad, da se vratim na ambalažu i priznam da sam seljo jer i uz upute na kutijici, imala sam problema s dolaskom do pudera. Uglavnom, priča je jednostavna, postoji tipka na ambalaži i pritiskom na nju kroz rupicu izlazi puder. Kada sam to otkrila bila sam zbilja impresionirana novim mehanizmom, no što ga više koristim, sve me više živcira jer sve to ide nekako sporo pa sam sad dok pišem ovu recenziju podijeljenog mišljenja oko same ambalaže ovog tekućeg pudera.
Puder je gušće konzistencije, pruža srednje do jako prekrivanje, no na licu nije težak, nema onog zacementiranog osjećaja, što mu je kod mene veliki plus jer volim lagane i prozračne pudere. Nanošenje ovog pudera je nešto zahtjevnije jer se puder brzo suši pa treba biti spretne ruke i nešto više vremena posvetiti blendanju. U početku sam ga nanosila ovalnim kistom i nisam bila zadovoljna, a onda sam prešla na nanošenje beauty blenderom i to mi se pokazalo kao puni pogodak. Uz puder se dobije i spužvica za nanošenje koju nisam koristila, no u slučaju nužde može poslužiti.

Puder ostavlja kožu matiranom te je ja kao izraziti masnokožac nisam imala potrebe još dodatno matirati transparentnim puderom i baš me zanima hoće li tako biti i u toplijim danima. Na licu mi je izdržao cijelo radno vrijeme, oko osam sati, a nakon toga sam se lagano počela sjajiti u području t zone, ali ništa zabrinjavajuće. Puder ima zaštitni faktor 20 što je još jedan veliki plus.
Nije mi čepio pore, niti izazvao kakve gadosti po licu.

Puder ima miris koji je nešto intenzivniji od mirisa na koji sam navikla u puderima. Nakon nanošenja miris brzo nestane i meni osobno ne smeta, no osobama koje imaju osjetljivije nosiće bi moglo.

Proizvođač na temelju istraživanja provedenog nad 30 žena u periodu od šest tjedana primjene govori da puder poboljšava opskrbu vlagom, elastičnost kože te da smanjuje fine linije u roku od dva tjedna ako se koristi svakodnevno. To ne mogu potvrditi jer nisam puder koristila dva tjedna svakodnevno, no mislim da se za takvu njegu bolje treba naoružati dobrim serumima i kremicama.

Cijena pudera je 117,90 kn, a može se pronaći u dm i Muller prodavaonicama.

Jeste li probale neki puder iz L.O.V asortimana? Kako vam se sviđa ovaj?



*PR – Proizvod je ustupljen na recenziju, no to nije utjecalo na moje mišljenje i iskrenost.

Broj komentara: 10:

  1. E bas me zanimaju njihovi tekuci puder no sumnjam da cu naci svoju nijansu 🤨😐

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, šteta što ima malo nijansi, posebno za nas svjetlopute :D

      Izbriši
  2. Zanimljiva ambalaža,svakako vrijedi probati

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ambalaža je baš neobična, ali vrijedi probati :)

      Izbriši
  3. Draga, fotke su ti savršene! Imamo slično mišljenje o ovom puderu

    OdgovoriIzbriši
  4. Bogme neobična ambalaža. Na prvu sam mislila da je puder u prahu iako i takve ne volim jer redovito ispadne previše praška haha.
    Imala sam velika očekivanja od ovog brenda i onda sam uz LJ&Z dobila maskaru koja se nenormalno trusila i preslikavala. I čitala sam da nije samo meni. Nekako se ne mogu natjerati da kupim više išta od njih :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, ambalaža je stvarno drugačija :D
      Razumijem te totalno, tako bi se i ja razočarala :/ Imala sam priliku isprobati nekoliko njihovih proizvoda i po meni im je maskara najslabija karika, doduše, nisam probala tu iz LJ&Z, moja je neka druga, ali isto mi nije nešto, tj. probala sam i boljih, ali i gorih :D

      Izbriši
    2. Bas sam vidjela danas tvoju recenziju te maskare. Moja je bila ona u crnom pakiranju. U svakom slucaju ne opravdava cijenu. Zbilja ne trazim puno od maskare, pogotovo ako je jeftina ili besplatna haha ali da nakon pola sata izgledam kao da imam podicnjake to nisam dozivjela nikad pa ni s maskarama od 20 kn pa mi je jos veci sok bio kada sam skuzila koliko stvarno kosta. Nema veze, ima drugih brendova 😊

      Izbriši
    3. Planiram isprobati još jednu njihovu maskaru čisto zbog blogerske znatiželje, ali ću tu crnu koja je bila u LJ&Z koju ti imaš izbjeći :D :D

      Izbriši