subota, 4. travnja 2015.

Empties # 6

Ne pišem često empties postove, nego kad se napuni moja plava kanta u kojoj držim praznu ambalažu. Iako ovaj post nije bio za danas u planu, ali pišem ga jer moja plava kanta je da je prepunjena, nego iz nje ispada na sve strane te mi se suprug zaprijetio da će praznu ambalažu riješiti umjesto mene, tako da sam prisiljena napisati ovaj post.

• Navukla sam se na Dove tuširalice. Pistacija i magnolija mi je genijalna i ovo nije prva bočica koju sam potrošila. Druga je kombinacija kokosovog mlijeka i latica jasmina koja mi je također legla i zaključila sam da mi Dove tuširalice pašu zimi jer se miris zadržava na koži neko vrijeme, dok ljeti nisam ljubitelj puno mirisa na tijelu.

Balea LE tuširalice uvijek isprobam i privuku me svojom uvijek lijepom šarenom ambalažu. Iskreno ne znam zašto su se ove tuširalice pojavile u zimskom periodu jer po mirisu više odgovaraju ljetu. Miris je prozračan, ljetan, a Beautiful Feelings kao da u sebi ima notu kokosa.

• O Le Petit Marseillais tuširalicama je već sve rečeno i jako ih volim, a ovu u kombinaciji pamuka i maka pogotovo.

 Balea LE mazalica je kao i gel za tuširanje ugodnog cvijetnog mirisa i teksturom je dosta rijetka te osobama koje imaju suhu kožu neće pružiti dovoljno hidratacije, dok je meni s normalnom kožom tijela bila zadovoljavajuća.

Alverde maslaci za tijelo koji se uvijek pojavljuju kao LE u vrijeme Božića su nešto divno i žao mi je što ih nisam više kupila. Dolaze u pakiranje po tri, a ovi moji imaju mirise: vanilije i cimeta, crvene naranče te brusnice i čokolade. Sva tri mirisa su predivna, a maslaci su ugodni na koži i jako lijepo njeguju.

Avon Planet Spa losion za tijelo iz kolekcije India Intensiti ima egzotičan miris u skladu sa svojim imenom, ali zbog svoje narančaste boje zna obojati i tijelo te mislim da je Avon s kolekcijom India Intensiti totalno podbacio.

Avon Planet Spa piling za tijelo također iz već spomenute kolekcije India Intensiti krasi divan miris, no kao piling je dosta nježan te sam ga koristila svaki drugi dan.

Yves Rocher suho ulje je dobra alternativa za sve one kojima je preskupo najpoznatije Nuxe suho ulje, a o njemu sam pisala u ovom postu.

Yves Rocher gel za tuširanje sa šljokicama iz kakao kolekcije. Gel kao gel je solidan, divno miriši po jaffa keksima, a šljokice koje ima u sebi se ne zadržavaju na tijelu zbog čega mi je jako žao.

 • postala sam opsjednuta dvofaznim skidačima okoloočne šminke tako na slici vidite čak tri potrošena: Garnier, Nivea i Bourjois.

Balea pjene volim koristiti za jutarnje umivanje. Med Ultra Sensitive pjena je nježna prema koži i nema mirisa te je namijenjena osjetljivoj koži, dok je pjena s ekstraktom lotosa namijenjena normalnoj do mješovitoj koži i divno miriši, a više o njoj možete pročitati u ovom postu.

Uriage micelarna otopina je odlična stvar, nježna prema koži i učinkovito skida make up. O njoj sam također pisala pa ako vas zanima škicnite ovdje.

 Cosmavant Cristalli di Luce je odlično ulje za vrhove na bazi lanenog sjemena i tekućih kristala, a više o njemu sam pisala u mini recenzijama ovdje.

Kerastase Bain Divalent šampon za masnu kosu sa suhim vrhovima i zvuči idealno, no zašto me nije oduševio pročitajte u postu ovdje.

Batiste Strength & Shine šampon za suho pranje kose koji mi je postao omiljeni šampon za suho pranje, a više o njemu u recenziji ovdje.

 • Moj omiljeni tonik za lice Thayers, ovoga puta bez mirisa, ali je odličan kao i svi ostali. O Thayers tonicima sam pisala ovdje.

Balea Beauty Effect liftig kura s hijaluronskom kiselinom je jedna odlična stvar iz Balea asortimana. Dolazi u sedam ampulica i može se koristiti sedam dana za redom ili po potrebi. Više o njoj sam pisala u ovom postu.

Olival hranjiva maska za lice s uljem smilja je još jedan divan proizvod iz Olival linije smilje.

Avon Planet Spa maska za lice iz kolekcije India Intensiti je dobra maska, a nedostatak joj je što boja lice u narančasto. Više o njoj u mini recenzijama ovdje.


Olay krema i serum 2in1 protiv bora. Iako sam očekivala dobar proizvod, razočarala sam se. Prejak miris mi je jako smetao i to je možda i glavni razlog zašto mi ovaj proizvod nije legao.

• Još jedan razočarajući proizvod je Balea Beauty Effect punilo za bore koje sam koristila svega nekoliko puta i onda sam zaboravila na njega i pronašla ga kad mi je istekao rok trajanja. Toliko o tome koliko me se dojmilo.

Nuxe Nirvanesque Yeux okoloočna krema koja nije dobila svoju recenziju, iako ju je svakako zaslužila te sa nadam da će je dobiti u skorije vrijeme. Krema svakako vrijedna pažnje.

La Roche – Posay lagana hidratantna krema za lice s kojom sam se družila u zimskim mjesecima i koja je ušla u godišnje favorite, a recenziju o njoj možete pročitati ovdje.

San dnevna krema koju sam koristila kao dio večernje njege jer mi je bila prejaka, a recenziju možete pročitati ovdje.

 • Već ste nekoliko puta mogli čitati kod mene o kremama za ruke koje obožavam i kao što vidite obilno trošim. Potrošila sam Mixa, dvije Essence, Avon, Biobaza i L'occitane.


 Aveo odstranjivač laka za nokte s bademom mi je omiljeni i uvijek ih imam nekoliko u zalihama.

Garnier roll on dezići su mi najdraži dezići drogerijskog ranga i uvijek im se rado vraćam.

Nuxe Reve de Miel balzam za usne mi je štitio usne tijekom zime i odlično je to radio, a više pročitajte u recenziji ovdje.

 I na kraju kao i uvijek nađe se nešto dekorative J
Garnier BB krema za masnu kožu. Kako je meni kao masnokošcu teško pronaći odgovarajuću BB kremu, po potrebi se vraćam ovoj Garnierovoj.

p2 crna maskara koja radi odličan posao, a nedostatak joj je to što se trusi pa se često dogodi da vam komadić maskare završi u oku.

Essence je napravio set za popunjavanje obrva za plavuše i to im je pun pogodak i jako drag proizvod.

• Oko Essence I Love Stage baze za kapke mišljenja su podijeljena. Ja spadam u one koji ju jako vole jer mi se ne uvlači u pregib kapka i lijepo izgleda na kapcima kad imam samo nju.

Smeđa olovka za oči u nijansi 018 savage koju sam obožavala i imam ju jako dugo, toliko dugo da se izlizalo ime proizvođača, a sama sam zaboravila o čijoj je olovci riječ. Ako ju netko prepozna, zamolila bi da mi napiše u komentaru jer bi ju svakako željela ponovno imati u svojoj kolekciji.

Hello Beauty spužvica za nanošenje tekuće podloge koja je svoje odslužila. Kako nisam probala ni jednu spužvicu drugog proizvođača, zadovoljna sam s ovom.

I za sve hrabre i uporne, stigli smo do kraja te mislim da vam je sada jasno zašto mi se suprug prijetio J


Što ste vi potrošile u zadnje vrijeme? Imamo li koji zajednički proizvod na listi?

Broj komentara: 36:

  1. Svega si ti potrošila :-) Joj što bih voljela da su mi Batiste, samo da išćejfim jednom :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ako želiš draga pošaljem ti Batiste, nije problem :D

      Izbriši
  2. koliko tooooga :)) volim garnier bb kremu, garnier dezice, aveo odstranjivac, mixa krema i dove tusiralice, sve te istvari iznova uvijek kupujem :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Opa, stvarno se nakupilo. Ja imam YR ulje iz iste linije kao tvoj gel za tuširanje, ali se šljokice ne zadržavaju baš na koži :/

    OdgovoriIzbriši
  4. Bome si bila vrijedna :D Meni je YR kolekcija s kakaom tako draga da je to čudo jedno :D Još su mi ove okrugle bočice tako slatke da ću ih zadržati za ne znam što xD No da, ti gelovi sa šljokicama su čudna stvar, sadrže šljokice, ali se one ispiru, stoga i ne vidim svrhu šljokica u gelovima :D

    I sad si me zainteresirala za Balea pjene i ovaj novi Batiste :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim YR kakao kolekciju, ali isključivo zbog mirisa jer mi se nije pokazala nešto dobra u njegujućem dijelu :D Balea pjene su mi odlične za jutarnje umivanje, a Batiste mi je must have proizvod :D

      Izbriši
  5. Auh ala si se ti potrosila, svaka cast, kod mene nesto sporo ide u zadnje vrijeme :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Od svih proizvoda najviše imam želju da probam Thayers, ali i ovaj koji trenutno trošim ima ovu veliku količinu, pa će proći do narudžbe :) Možda do tad i iHerb poštarina bude jeftinija :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako me ljuti što je iHerb poskupio poštarinu jer volim naručivati od njih :/ Nadam se da će biti prilike za probati Thayers tonke :D

      Izbriši
  7. Nakon ovog opisa želim isprobati Dove tuširalice... Magnolija i pistacija here I come! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam se ugodno iznenadila Dove tuširalicama, a magnolija i pistacija je genijalna kombinacija :D

      Izbriši
  8. Genijalno mi je vidjeti ovoliko potrošenih proizvoda a najviše dekorative. Dove tuširalice su mi odlične, nisaam ih dugo koristila, mogla bih u šoping :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovi empties postovi pokažu koliko zapravo potrošim i uvijek se veselim jer znam da će novi proizvodi doći na njihovo mjesto :D

      Izbriši
  9. Koliko tog si ti uspjela potrošiti :O U potpunosti razumijem tvog supruga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, jadnik ima upitnike nad glavom čemu sva ta prazna ambalaža :D

      Izbriši
  10. Dove i LPM tuširalice obožavam. Trenutno koristim jednu Mixa kremu i obožavam je, a moram isprobati i ove Essence kreme :)
    Stvarno si puno toga potrošila :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kao da jedem kremice :D Oko tuširalica i Mixe se slažemo :D

      Izbriši
  11. Svašta se kod tebe nakupilo, tako je i kod mene uvijek! :D ajme koliko krema za ruke :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zna se tko su pravi potrošači :D Imam izrazito suhe ruke pa ih zimi stalno mackam :D

      Izbriši
  12. Meni je toliko žao što nisan uzela Alverde maslace da I don't know what i was thinking :/ Al stvarno si vridna, ovaj post nek mi služi za poticaj da trošim i trošim sve što sam nakupila. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volim kad vidim potrošene proizvode jer novi dođu na njihovo mjesto :D

      Izbriši
  13. Ti si stvarno bila vrijedna :D!! Od svega potrošenog ja sam isprobala jedino Balea losion za tijelo (crvena tubica) i Essence bazu za sjenila koja mi je bila preloša pa je završila u smeću nepotrošena.. Losion sam isto potrošila, dosta je vodenkast bio pa se brzo trošio!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, da, losion se jako brzo trošio, ali za tu cijenu je bio i više nego odličan :D

      Izbriši
  14. Svasta si potrosila, Dove i Balea tusiralice obozavam :D

    OdgovoriIzbriši
  15. Svaka ti čast na ovoliko toga potrošenog,,, zaslužila si shopping i obnavljanje zaliha hehe :D
    Dove gelove za tuširanje jako volim koristit,,, i isto tako volim Aveo zeleni,, i spadam među one koji su voljeli essence bazu :D
    jako si me zainteresirala za Yves Rocher suho ulje, kada si rekla da je slično Nuxe-ovu :D
    jedan od Thayers tonika planiram naručiti s iHerba :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O da. shopingu se i veselim jer treba popuniti prazna mjesta :D Drago mi je što imam istomišljenika oko Essence baze :D YR ulje je odlično, a povoljno :D Nadam se da će biti prilike za isprobati Thayers tonik i da će ti se sviđati kao i meni :D

      Izbriši
  16. Jaoj lepote, trošiš sve ono što ja obožavam ili bih htela da probam :) Totalno nam isti ukus haha <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago što imamo isti ukus i da će ti se pružiti prilika za isprobati ono što želiš :D

      Izbriši
  17. Ajme, mislim da sam na mjestu tvog muža da bi ti i ja prijetila s izbacivanjem ambalaži :D stvarno si lijepu hrpu potrošila. Za ovu India liniju sam čula da ostavlja narančaste tragove, tak da se te klonim... Od svega sam probala samo Essenceove stvarčice...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, India linija jako lijepo miriši i to je to. Mislim da je Avno strašno fulao s ovom linijom :D

      Izbriši