utorak, 30. svibnja 2017.

Essence Celebrate Life In Pink – Birthday Edition

Pokušavam se sjetiti svog prvog Essence proizvoda, no to je bilo davno, prije petnaest godina. Iskreno, ne bi ni znala da je toliko prošlo, da Essence ne priređuje veliki rođendanski party, a slavljeničkom raspoloženju sam se priključila i ja ovim postom u koji će biti popraćen s puno fotografija.
Kako bi zajedno proslavili 15. rođendan, Essence nam je priredio trendovsku kolekciju live. laugh. celebrate! koja slavi ljubav prema životu koju je Essence širio proteklih petnaest godina. Kolekcija sadrži palete sa četiri i osam praznina koje se mogu popuniti prema osobnim afinitetima. Palete u poklopcu sadrže biserne kuglice koje se mogu zatresti i koje su kao zanimljivi detalj palete učinili neodoljivima. Palete se mogu popuniti sa sjenilima koje dolaze u deset nijansi, rumenilom, bazom za usne, puderom za usne koji dolazi u dvije nijanse, transparentnim puderom i highlighterom, odnosno u svoju paleticu možete složiti sve ono što vam treba biti na jednome mjestu kako bi bile spremne za party.
U mojoj paletici nalaze se tri sjenila: 03 life is beautyful, 07 the sun is shining, 06 celebrate good times i puder za usne u nijansi 01 crush on you!
Sve nijanse su divne, puderaste teksture i lako se blendaju, a što je najvažnije zavidne su pigmentarnosti. Na swatchu se nalaze bez baze i iz jednog poteza prstom. Nijanse sjenila su predivne sa sitnim shimmerom te su odlične za kreirati party look. Posebno me se dojmila nijansa 06 celebrate good times koja je ljubičasta, a u sebi ima sitni plavi shimmer koji se na suncu lijepo presijava. Puder za usne je mat, ali je odlične pigmentacije te je pravi mali multipraktik jer može poslužiti kao sjenilo, ali i kao predivno rumenilo boje šljive.
Trendovska kolekcija live. laugh. celebrate! se može pronaći tijekom svibnja i lipnja u svim DM i Bipa drogerijama.

Ovih prvi petnaest godina dokazivanja i pokazivanja vjerujem da su bile najteže, ali lijepe, jer Essence je kvalitetom i pristupačnim cijenama  svojih proizvoda usrećio mnoge djevojke te se nadam da će i dalje nastaviti istim putem i uveseljavati nas novim i zanimljivim kolekcijama. 
Essence sretan 15. rođendan!

Volite li Essence proizvode? Kako vam se sviđa slavljenička kolekcija live. laugh. celebrate!?



*PR proizvodi

2 komentara:

  1. preslatki post <3 posebno ovi bombončići (ako se ne varam) koji čine broj 15 <3
    i ja predviđam blistavu budućnost Essencu, samo neka nas nastav uveseljavati inovativnim proizvodima i povoljnim cijenama <3

    OdgovoriIzbriši