petak, 27. prosinca 2013.

New in # 5


Prosinac se bliži kraju, a meni se nakupilo divnih novih stvarčica pa mi se današnji dan učinio idealna za novi new in post. Ovaj mjesec nisam puno trošila na sebe jer sam za Božić pokupovala dosta sitnica za drage ljude pa sam se tu dosta istrošila, ali isto tako dobila sam lijepih stvari od svojih najbližih pa to dođe na isto :)



Suprug me iznenadio Apivita proizvodima i rakunom – privjeskom za ključeve. 

Od Apivite tu su gel za čišćenje lica i tonik za masnu i mješovitu kožu s propolisom i citrusom te serum za hidrataciju s aloe verom i hijaluronskom kiselinom (poznatiji kao plavi serum) i serum za blistavost s borovnicom i vitaminom C (zeleni serum). Zanimljivo je napomenuti da je Apivita zamijenila vodu infuzijom zelenog čaja u liniji prirodnih seruma i liniji za čišćenje lica kako bi pojačala antioksidacijsko djelovanje proizvoda.


Sestra me razveselila Nyx paleticom Love in Rio nijansa Meet me at the Copa divnih zemljanih nijansi i ružem Pink Jewel te četkom za kosu Dtangler leopardastog uzorka.


Kupila sam si nekoliko Balea proizvoda.

• Balea kremasto – uljni losion za tijelo s uljem koštica grožđa i mirisom pistacije koji je limited edition, 200 ml, cijena 12,90 kn.
• hvaljenu Balea masku za svilenkasti sjaj kose – smokva i biser, 200 ml, cijena 14,90 kn.
• Balea Beauty Effect punilo – kolagen s hijaluronskom kiselinom, 30 ml, cijena 36,90 kn. Kako sam koristila iz te linije kuru za zatezanje lica, odlučila sam i ovo isprobati.


 Naručila sam si nekoliko stvarčica iz Pyrusa i kupila hvaljenu Mixa kremu za ruke.

• Pyrus Deep Care maslac za tijelo za normalnu i suhu kožu s mandarinom, kakao maslacem i uljem pšeničnih klica, 200 ml, cijena 59 kn. Maslac koristim već neko vrijeme i uskoro dolazi recenzija.
• Pyrus hidratantni blagi piling spa sapun s lavandom i zobenim pahuljicama iz kolekcije Sense of Thailand, 100 g, cijena 26 kn.
• Mixa intenzivna hranjiva krema za ruke za suhu i vrlo suhu kožu, 100 ml, cijena 23,90 kn. Već sam spomenula da sam ovisnica o kremama za ruke, tako da je i ova krema našla put do mojih ruku :)


Našlo se tu još nekoliko sitnica.

Merz Spezial maska za okoloočno područje s hijaluronskom kiselinom i ekstraktima krastavaca 4x1 ml, cijena 7,90 kn. Volim ovu okoloočnu maskicu i kako je rijetko ima za kupiti u Mulleru, kada ju nađem uvijek si uzmem nekoliko paketića za zalihu.
Look by Bipa olovke, cijena 12,90 kn. Uzela sam si jednu olovku za usne u nijansi 11 peach i dvije za oči u nijansi 1 chocolate i 11 splish splash.
Pyrus sjajilo za usne iz kolekcija Poire, cijena 26 kn.
Ženski rokovnik za 2014. godinu, cijena 89,90 kn. Volim ženski rokovnik ponajprije zbog lijepog dizajna te jer su mi sve bitne bilješke na jednome mjestu, a nije prevelik nego mi stane u torbicu i stalno ga nosim sa sobom.



I malo sam se ponovila, što se tiče garderobe. Od majke sam dobila kaputić divne tamno ljubičaste boje koji nije fotogeničan i uz sve moje napore da ga uslikam, nikako ne mogu uhvatiti njegovu lijepu boju.




Sviđaju li vam se moji noviteti u prosincu? Što ste vi kupovale/dobile u ovom mjesecu?

Broj komentara: 26:

  1. Bravo za supruga, krasne poklone je izabrao :) Mixu imam i volim, Bipinu olovku također a trenutno imam i ovaj Pyrusov sapun, još ga nisam otvorila i sad si me sjetila da sam zaboravila ga uvrstiti u new in :D Isprobavam trenutno onaj od jasmin riže, pa ovaj neću otvarati dok ga ne potrošim. Kaputić je krasan, šteta što nije forogeničan ali i ovako mi se sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) Ni ja još nisam otvorila Pyrusov sapun jer koristim njihov od brusnice koji je pri kraju i jedva čekam da isprobam ovaj :D

      Izbriši
  2. Divne poklone je suprug izabrao :)
    A i majka, ljubičasti kaput ne može ne biti divan :D
    Uživaj u novitetima :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uživat ću :) Lijepo mi je to kad znam da me suprug sluša kada mu pričam o nečemu što volim :)

      Izbriši
  3. Krasni noviteti! Sve mi se sviđa. :) Jedva čekam recenzije Apivita seruma.

    OdgovoriIzbriši
  4. Uh kakvi pokloncici :)) svaka cast...

    Mooolim te iskljuci provjeravanje komentara sifrom :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Nisam ni znala da mi je to uključeno; mislim da sam isključila, ako vidiš da nisam reci mi :) Mene to isto živcira kod drugih blogerica, a ni na kraj pameti mi nije da je i meni to uključeno, baš sam zbunjika :D

      Izbriši
  5. Kaputić je divan, a još samo da grije i dobro je :) Super stvarčice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) Vidjet ćemo kako grije kad nam temperature odu u minus :D

      Izbriši
  6. Apivitu moram da probam, super stvarcice.:))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Koristim Apivitu sad nekoliko dana i odlična mi je :)

      Izbriši
  7. malo je danas toliko pažljivih muškaraca :D ali još manje onih koji pogode što žena voli i želi :D
    bravo za njega, osjećaj je zasigurno divan jer je moj ove godien me razveselio lush proizvodima :D
    -apivitu volim, a serume sa slike sam isprobala, plavi mi je odličan!
    puse :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina. Lijepo je znati da me sluša kada mu pričam :) On je sam zapamtio za boje seruma, onda mu je pripomogla teta u ljekarni :) Bravo i za tvog dragog, Lush proizvodi su također divni :)

      Izbriši
  8. Opadam na dupe od prekrasnih noviteta :D ovo je sve redom po mom ukusu <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Sve stvarcice su divne, ali mene posebno odusevljava rokovnik i ljubicantsveni kaput. :D
    Ti Zenski rokovnici zaista imaju fino organizovanu unutrasnjost, koliko sam videla na netu,a to je jako tesko naci kod drugih. Obisla sam pola Beograda da bih pronasla nesto koliko-toliko slicno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga :) Drago mi je da si pronašla rokovnik koji ti se sviđa ;)

      Izbriši
  10. krasne stvari! nadam se recenziji apivitinih proizvoda :) od Mixe imam umirujuću vodicu,ali si planiram još štošta njihovo nabaviti. kaput je jako lijep,a tek rokovnik ;) rainbow flower

    OdgovoriIzbriši
  11. Hvala draga! I ja planiram nabaviti Mixa stvarčice, krema za ruke je bila početak :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Draga, koliko divnih stvari kod tebe! Obožavam new in postove :D
    Btw,kaputić je zakon!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) I ja volim new in postove :) Mama je još jednom pokazala da zna što je najbolje za dijete i izabrala lijepi kaputić :))

      Izbriši
  13. Big like za kaput! Mixa proizvode nikako da probam, kremica za ruke bi definitivno bila dobar početak :) Od Apivite sam neke od ovih proizvoda isprobala, neke ne, uživat ćeš u njima, sigurna sam!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala draga! Meni se Mixa krema jako svidjela i sad krećem na isprobavanje drugih proizvoda :) Apivitu sam odmah krenula isprobavati i predivna mi je :D

      Izbriši