subota, 6. srpnja 2013.

Naš dan



Puno ljudi je prošlo kroz naš život. Sjetimo se prijatelja iz osnovne i srednje škole, s fakulteta, prijatelja s kojima smo izlazili, prijatelja s kojima smo ljetovali. Kako odrastamo i kako nas život nosi, vidimo da ne možemo sa svim dragim ljudima biti u svakodnevnom kontaktu jer svi mi imamo svoje živote i svoje obveze.
Pišem o prijateljima jer sam jučer bila na večeri s prijateljicama iz osnovne škole i to ne običnoj večeri, nego 18. godišnjici naših druženja.
Da pojasnim, prije osamnaest godina 3. srpnja četiri prijateljice otišle su na pizzu, što je u to vrijeme bio sasvim običan izlazak za učenice osmog razreda osnovne škole. Nakon godinu dana dogodilo se da smo sasvim slučajno na taj isti dan otišle na pizzu. Da je to bio taj dan znam, jer je 3. srpnja godišnjica smrti Jima Morrisona frontmana moje omiljene grupe The Doors. I tako je nastao naš dan te smo se dogovorile da svake godine 3. srpnja idemo na večeru.
Naš dan postao je tradicija i jučer smo proslavile 18. godišnjicu, ali smo zbog usklađivanja morale odgoditi taj događaj za dva dana.
Iako se s djevojkama ne čujem i ne vidim svaki dan, ovo je dokaz da se svako prijateljstvo može održati, ako se u njega dovoljno ulaže.

 

Broj komentara: 6:

  1. Koja lijepa priča i tradicija, baš divno i inspirativno :))

    OdgovoriIzbriši
  2. da, istina...i baš lijepa tradicija.

    http://modaodaradosti.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  3. baš lijepo. :) i ja bih voljela skupiti ekipuiz osnovne, ali, svatko je krenuo svojim putem i nemoguće je uskladiti sve rasporede...

    OdgovoriIzbriši