srijeda, 18. ožujka 2015.

The Versatile Blogger Award

Ovo je još jedan tag post, ali malo drugačiji od ostalih jer ćemo se kroz ovakve postove malo bolje upoznati. Pa da objasnim! The Versatile Blogger Award se dodjeljuje blogerima s kvalitetnim sadržajem i dobrim stilom pisanja. Nominirani trebaju napisati sedam činjenica o sebi i nominirati petnaest blogova. Mene su nominirale drage blogokolegice Stela Sequin, Koma Bunny, Sura DancerIl Rossetto Rosso i Beauty & Sparkle kojima od srca zahvaljujem, a klikom na ime njihovog bloga možete pročitati i činjenice koje su one napisale J

1. Obožavam serije i pratim ih jako puno. Nisam izbirljiva oko tematike, ali najdraže su mi SF, dok sitcom ne gledam.

2. Kao dijete nisam znala izgovoriti slovo r, što je genetski jer s tatine strane obitelji svi imaju poteškoća pa sam uz pomoć logopeda to naučila.

3. Antitalenat sam za crtanje. Iako je moj domet je nacrtati kuću na razini učenika prvog razreda osnovne, uvijek sam imala peticu iz likovnoga.  Imala dogovor s prijateljem iz razreda koji je jako lijepo crtao pa mi je uvijek nacrtao što mi je trebalo, a ja sam njemu pisala sastave iz hrvatskog. Dobar deal J

4. Zimogrozna sam i zato ne volim zimu i kad je hladno. Znam da bi na to ljudi rekli što se ne obučem, ali nekada imam toliko slojeva odjeće da se gegam kao medvjed, a svejedno mi je hladno. Od zime volim jedino kad pada snijeg, a ja sam pod dekicom, na toplom i gledam kroz prozor.

5. Volim nogomet. Da, dobro ste pročitali, to je još jedna moja ljubav i o nogometu znam više nego većina muškaraca. Kad sam bila mlađa išla sam na tekme redovito, no sad idem samo kad igra reprezentacija i to u mom gradu.

6. Ne jedem salate, nikakve. Jedem svježe i kuhano povrće, ali salate ne jer ne volim kad je začinjeno, zapravo ne volim ocat.
7. Nemam nekakve popise i liste želja jer kad nešto želim to i ostvarim (bar ono što ovisi o meni). Moj životni moto je da treba uživati u životu i iskoristiti sve što ti život pruža jer nikada ne znaš što se sutra može dogoditi.


Iako je ovo tag gdje se treba nominirati petnaest blogova, ja ću prekršiti to pravilo i neću nikoga nominirati, zato što je jako puno djevojaka pisalo ovaj tag, a i gotovo sve su nominirane pa da se ne ponavljamo.

*Sve fotografije su preuzete s interneta

Broj komentara: 18:

  1. Takodje nisam umela da izgovorim r pa sam isla kod logopeda i skroz ispravila to. Ne volim zimu, hladno, kisovito vreme, uzasava me pomisao da moram da izadjem iz kuce kada je kisa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bitno da mi sad znamo izgovoriti "riba ribi grize rep" :D

      Izbriši
  2. Joj, obožavam povrće, no ni ja nisam ljubiteljica salate, više volim nezačinjeno povrće tako da bude baš svog izvornog okusa :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja sve salate jedem nezacinjene :)

    OdgovoriIzbriši
  4. odličan post :D puno toga zanimljivog od tebe :D
    i sama s godinama sve manje volim ocat, ne paše mi :/
    i sama sam antitalent za crtanje, i slične dogovre sam i sama imala s prijateljima iz razreda haha ali su mi uvijek na neku foru išle izrade od glinamola, plastelina, linoleuma :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E vidiš, i meni je išlo nekakvo izrađivanje od glinamola i izrada nakita te nešto što se radi rukama, dok je crtanje posebna priča :D

      Izbriši
  5. Eh, mene mama stalno napada jer nikako ne začinim salatu, ocat, ulje, so.. ništa :D ja to jedem k'o zeko, samo svježe hahaha :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, i ja tako, a kad se uhvatim svježe mrkve ili kupusa, baš ko zeko :D

      Izbriši
  6. Ni moj decko ne voli salatu u tom smislu i onda se svadjamo jer moram njemu odvojeno raditi uvijek haha :D ali dobro :) bas je zanimljivo bilo procitati ove cinjenice o tebi, moram za vikend i sama ispuniti ovaj tag :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nadam se da ćeš i ti uraditi ovaj tag jer bi mi bilo jako drago saznati nešto novo o tebi :D

      Izbriši
  7. Ni ja ne volim salatu iz istog razloga i uvek spremam samo za sebe pošto mi se od mirisa sirćeta/octa povraća, doslovce. I ja sam antitalenat za crtanje i volim SF serije :)

    OdgovoriIzbriši
  8. I ja sam zimogrozna :D spavam u čarapama jer su mi noge uvijek hladne (osim ljeti) i volim SF serije

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja spavam u čarapama, a noge i ruke su mi ko u zmije pa čak i ljeti, ako nije +30 :D

      Izbriši
  9. pola salate pojedem prije no što je začinim, tako da te apsolutno razumijem :D
    imaš pravo, snijeg je najbolji kad ga gledaš kroz prozor, ili na tv-u, još bolje :D
    grozno crtam, zato valjda zavidim svim onima kojima to ide... i volim sf :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. He, he, još pogotovo kad je riječ o djetetu koje savršeno crta pa kako je to moguće :D I ja budem ljubomorna na takve talente jer kad oni to rede, to djeluje tako jednostavno :D

      Izbriši