četvrtak, 29. listopada 2015.

Byphasse micelarna tekućina

Micelarne su mi najdraže sredstvo za uklanjanje šminke s lice zbog toga što su jednostavne za korištenje i učinkovite. Probala sam ih dosta, a kada se Byphasse brend pojavio na našem tržištu, logičan potez mi je bio isprobati i njihovu micelarnu. Ulovila sam je u DM prodavaonici na akciji 1+1, što je bio odličan ulov J
Byphasse micelarna tekućina za skidanje šminke namijenjena je osjetljivoj, suhoj i nadraženoj koži te koži sklonoj rozacei. Moja koža je suprotnost tome: masna i sklona dehidraciji, ali osjetljiva, pogotovo u prijelaznim godišnjim dobima (proljeće, jesen) i to je razlog zašto sam se odlučila upravo za ovu micelarnu.


Micelarnom skidam šminku s lica i volim kada taj proces traje što kraće i bez puno rastezanja i natezanja lica. Ne koristim vodootpornu šminku i Byphasse micelarna tekućina odlično radi posao čišćenja šminke s lica, dok nisam zadovoljna kako mi ukloni maskaru jer ju ne ukloni do kraja. Inače maskaru, odnosno okoloočni make up uklanjam dvofaznim skidačima, no u svrhu testiranja sam to nekoliko puta pokušala Byphasse micelarnom i nisam zadovoljna. Također moram napomenuti da je micelarna izrazito blaga prema očima tako da ju mogu koristiti i osobe koje nose kontaktne leće.

Micelarna ostavlja blagi osjećaj ljepljivog lica, no to je i normalno jer je namijenjena koži suprotno od moje te mi to ni malo ne smeta jer se uvijek umijem nakon skidanja šminke.

Nema nikakav miris, ali pri skidanju ruža s usana ostavlja gorkast okus. Nježna je prema licu te mi nije izazvala nikakvo crvenilo niti začepila pore.

Ne sadrži alkohol, parabene, umjetna bojila ni sapun.

Sastav: Aqua, Glycerin, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Propylene Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, Polyaminopropyl Biguanide, Panthenol, Disodium EDTA, Decyl Glucoside, Parfum, Citric Acid, Bisabolol, Sodium Hydroxide.
Dolazi u ambalaži od 500 ml s klip – klap čepom koji je malo nezgodan za rukovanje kod doziranja dok se čovjek ne navikne. Cijena micelarne je 39,90 kn što je stavlja na prvo mjesto omjera cijene i kvalitete micelarnih otopina drogerijskog ranga te vjerujem da će zadovoljiti i zahtjevnije potrošače.


Jeste li probali Byphasse micelarnu tekućinu? Hoćete li joj pružiti šansu?

Broj komentara: 17:

  1. Proballa sam i slažem se s tvojom recenzijom Ja isto za oči koristim dvofazni, a kolegica s bloga je skidala s ovom micelarnom i šminku oko očiju. Isto se umijem poslije.

    OdgovoriIzbriši
  2. Što da ti kažem, trošim treću bocu i dalje mi je favorit :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Wooho, drago mi je čuti da je i tebi super jer čekam da mi uskoro stigne moj primerak. Javiću utiske, mojoj koži bi baš trebala da odgovara :) L.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago što stiže tvoj primjerak, a vjerujem i da ćeš biti zadovoljna :D

      Izbriši
  4. Odlicno izgleda, nisam ovu do sada probala mada sam citala da su mnoge devojke prezadovoljne. :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Također sam je uzela na akciji 1+1 i nije mi loša,premda mi je draža Mixa. Ali kao što kažeš omjer cijene i kvalitete je dobar tako da isplati se uzeti.

    OdgovoriIzbriši
  6. Pruzicu joj sansu uskoro nadam se :)

    OdgovoriIzbriši
  7. mislim da ću je nabaviti, baš zbog predobre cijene u odnosu na mililitražu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebaš probati i baš me zanima tvoje mišljenje :)

      Izbriši
  8. Nisam isprobala, ali ova je idealna za mene, pa budem isprobala, cijena je super, iskreno sam mislila da je skuplja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odličan proizvod za odličnu cijenu, a takve volimo :D :D

      Izbriši
  9. sljedeću definitivno tu isprobajem,ja sam trenutačno sad na olivalovoj od smilja i preporučam

    OdgovoriIzbriši