nedjelja, 18. listopada 2015.

New in # 17

Već sam zaboravila kako se pišu new in postovi jer sam zadnji napisala u svibnju, a od toga je prošlo punih pet mjeseci. Nije da u međuvremenu nisam ništa kupovala / dobila, nego malo lijenost pa godišnji i za trenutak je prošlo toliko vremena.

Ovo će biti jedan polovan new in jer tko bi se nakon toliko vremena sjetio svega. Neke fotografije sam izvukla iz arhive pa će mi uvelike pomoći, a isto tako se može dogoditi da neke proizvode ispustim pa nemojte zamjeriti :)

Dr. Stribor mi je ustupio nekoliko proizvoda namijenjenih mojoj masnoj koži na recenziju. Riječ je o echium gamma uljnom boosteru, serumu Ag-Au/CP i toniku germanij & neroli*. Koliko je vremena prošlo otkad su ovi proizvod stigli do mene jer sam ih dobro istestirala, napisala recenziju, a neke i potrošila.

La Roche – Posay micelarna je ulovljena na odličnoj akciji 1+1.

Balea mirišljavi slatkiši: maslac za tijelo s mirisom lješnjaka sam si uzela za zimu jer obožavam lješnjake i nisam mu mogla odoljeti, univerzalna kremica u retro ambalaži Sail Away s mirisom maline, gel za brijanje vanilija i vodica za hlađenje koja je potrošena tijekom ljetnih vrućina.

• Navukla sam se na Rose Care probiotički šampon za snažnu kosu pa sam si uzela zalihu (recenzija), a usput sam si izabrala još nekoliko stvarčica: probiotički ultra blagi gel s ružinim uljem te sam iz iste linije uzela kremu za ruke i balzam za usne. Ukoliko ste ljubitelj ruže, uživat ćete u mirisima ovih proizvoda J

• Bila sam sretne ruke u nagradnoj igri na portalu Ogledalo i osvojila Bionsen anti – age fluid za tijelo i dezodorans u stiku bez aluminija.

• Moja majka je u mirovini, ali je jedan od onih aktivnih penzića i stalno je u pokretu te puno putuje što i meni odgovara jer mi uvijek odnese nekakve sitnice s putovanja. S Krete mi je donijela majicu, lak za nokte magnetić i narukvicu. Često je ide u Italiju i tu sam je već naučila da pronađe Kiko trgovinu pa sam sa zadnjeg putovanja dobila: Kiko kozmetičku torbicu, predivno mozaik rumenilo u nijansi Baby Pink, dva ruža i top coat za maskaru koji povećava volumen trepavicama.

• Kuma me za rođendan obradovala ovim Yves Rocher divotama J Kupina gel za tuširanje i losion za tijelo, balazam za usne malina i predivan ljubičanstveni lak za nokte.

• Da je theBalm došao u Hrvatsku mislim da svi znaju J Presretna sam zbog toga i morala sam se malo počastiti. Uzela sam si Instain rumenilo u nijansi Lace (recenzija) i theBalm Girls u nijansi Mai Billsbepayd.

Essence me je razveselio novitetima za jesen / zimu 2015. Tu su se našle divote poput I love Extrem vodootporne maskare, mat rumenila, mono sjenila predivne berry nijanse, tekućeg ruža u nijansi 06 make a statement u koji sam se zaljubila, sheer & shine ruž u nijansi 07 sparkling miracle, mat soft i liquid foil (recenzija) lakovi za nokte i predivna paleta all about... Nudes*.

Catrice je također pripremio novitete za jesen / zimu 2015, a o nekima ste i mogli čitati na mome blogu u seriji postova „5 days of Catrice“. Noviteti koje vidite na fotografiji su: Chocolate Nude paleta sjenila (recenzija), tekući ruž za usne u nijansi 050 What – A – Melon (recenzija), Glos lip glow sjajilo za usne (recenzija), tuš i lak za nokte u nijansi 99 Sweet Macaron Sin (recenzija)*.

• Iz Pyrusa sam si uzela losion za tijelo s limunskom travom i sjemenkama grožđa te balzam za stopala s australskim čajevcem i uljem mandarine.

• Za kraj sam ostavila ovu hrpicu divota koje su iz Beograda našle put do mene zahvaljujući predivnoj Teodori s bloga Lolin svet kojoj još jednom zahvaljujem i šaljem veliku pusu. Ako niste, svakako škicnite njezin blog jer se iza njega krije divno mlado stvorenje puno pozitivne energije. U paketu se kao što vidite našlo puno toga: Farmona Apple pie maslac za tijelo, Farmona pilinzi za tijelo s očaravajućim voćnim notama i losion za tijelo, Dermix kremice i sapuni za lice, tijelo i kosu, Estar krema za tijelo, Aura fixator šminke koji jako volim i o kojem sam pisala ovdje, RoC okoloočna kremica, Aloxxi serum za kosu, Aura Satin Extreme ruž za usne, Lilly krema za ruke s aloe verom, Aura divni plavac lak za nokte, Aura Absolute Matte ruževi za usne o kojima sam pisala ovdje i puno uzoraka maskica za lice, tretmana za kosu i krema za lice. Bacila sam se na isprobavanje, ali tu se našlo puno toga, tako da će potrajati. Ako vas nešto posebno zanima pišite J

To bi bilo otprilike to što se našlo kod mene u zadnjih pet mjeseci. Kako vam se sviđa? Što ste vi kupili u zadnje vrijeme?



*PR proizvodi

42 komentara:

  1. Wau...koliko proizvoda! Baš ih je lijepo vidjeti ovako na hrpi....
    Dosta njih sam koristila, ali nikako da kupim Uriage micelarnu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Misliš na LRP micelarnu? Uriage micelarnu sam imala i potrošila davnih dana :D

      Izbriši
  2. Kiko rumenilo izgleda sjajno! Za neke od proizvoda nisam ni cula ali je defintivno super New in!

    OdgovoriIzbriši
  3. Puno toga mi se sviđa :) Volim KIKo, narukvica s Krete mi je jako lijepa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim Kiko, ali mi je malo teže doći do njega :)

      Izbriši
  4. Lajk za aktivnog penzića koji je pronašao Kiko trgovinu i kupio super stvarčice :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Ajme aura divote sa zadnje fotke! A suveniri sa Krete su mi privukli najvise paznje

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek mi je drago kad netko meni blizak negdje otputuje i vrati se sa suvenirima :D

      Izbriši
  6. Sve mi se jako dopada! Obozavam Aurine mat tecne ruzeve :) jako sam zadovoljna istim :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Gomila divnih stvari :D aura matići su zakon i pozdrav aktivnom penziću :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Ah, opet se skupilo lepo društvo :) Sve je super ali Kiko <3 Čekam recenzije :) L.

    OdgovoriIzbriši
  9. Poljubac i za tebe. Dosta se nakupilo proizvoda :) Čekamo sve recenzije :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Hrpa stvari, pola toga bih ti ukrala :P I svaka čast za mamu :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Mnoštvo proizvoda i šarenila! Kiko rumenilo mi je posebno zapalo za oko :)

    OdgovoriIzbriši
  12. Divote kao i uvek kod tebe a isti nam ukus pa balavim, ostale mi oči na Catrice i na Yves Rocher, a Lolica ti je odabrala za desetku, bolje nije moglo <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znam da nas dvije imamo isti ukus :D Lolica je divna <3

      Izbriši
  13. Odlicni noviteti, Tutti Frutti proizvodi mi preslatko izgledaju. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tutti Frutti proizvodi toliko divno miriše da bi ih najrađe pojela :D

      Izbriši
  14. Puno divota na jednom mjestu. Krasan ti je new in, a posebno dio od aktivnog penzića :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Predivne stvarcice. :) Farmona pilinge obozavam. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo mi je prvi susret s Farmona pilinzima i zaljubila sam se :D

      Izbriši
  16. Sve je lijepo, a posebno suveniri s Krete ♥

    OdgovoriIzbriši
  17. ma tvoji new in postovi su bomba od postova :D kao i empties :D sve mi je super :D

    OdgovoriIzbriši
  18. Raspametila sam se čim sam vidjela naslovnu šarenu fotku! Prekrasan New In! Posebno mi se sviđa crtica o tvojoj mami, e tako se živi! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti draga :D Da, majka moja živi život punim plućima :D

      Izbriši
  19. sve je predivno, i od toliko stvari ne znam u što da gledam :) ovo ne bih potrošila ni za pola godine xD

    OdgovoriIzbriši
  20. WOW! Ovo je legitiman new in post, iako je polovičan ;) LIKE!
    P.S. Mama ti je mrak! Jedva čekam da moja ode u penziju :D

    OdgovoriIzbriši
  21. Sve je divno, ali ovi kiko noviteti su mi pre pre predivni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kikići su i meni najdraži, možda zato što mi do njihovih proizvoda nije lagano doći :D

      Izbriši